Dobjuk fela hálószobát!-ágyvég ötletek

Sosem lehet elég különleges, csináld magad ágyvég ötletekből. Ha ágyvég nélkül veszel ágyat, sokkal olcsóbb is, és ha magad készíted hozzá a háttámlát, sokkal különlegesebb és egyedibb is lesz, mint a közép kategóriás ágyaké.

Szuper ágyvég ötletek következnek!

hálószoba bútor ágyvég ötlet

1, különleges falmatrica: sokféle falmatrica kapható ma már, főleg online boltokban, érdemes szétnézni a világhálón, és egy egyedi darabot felragasztani. Ez házilag is elkészíthető, kis türelemmel, és egy doboz barna, selyemfényű falfestékkel.

Olvass tovább!…

hálószoba bútor ágyvég ötlet

2, 3 db hosszúkás bútorlap kell ehhez az üdítő háttámlához, és 1 doboz kék, meg 1 doboz fehér selyemfényű zománc festék. Festő szalaggal kell kimaszkolni az éppen festendő szakaszt, és akár egy a fenti két doboz festékből találomra kikevert színárnyalattal festeni.

hálószoba bútor ágyvég ötlet

3, Lehet varrni három extra hosszú méretű párnát, a szobádhoz illő színárnyalatban, és ezeket felakasztani a falra.

hálószoba bútor ágyvég ötlet

4, Csak puzzle rajongóknak! Na, ez több napos projekt, vagy leginkább több hetes, egy merev, erős fatáblára felragasztani folyami kavicsomat. Örök darab cserébe a végeredmény!

5, A minimál kedvelőinek: ceruzával felszerkeszteni egy elegáns ágyvég formát, és azt kifesteni falfestékkel.

hálószoba bútor ágyvég ötlet

5+1, Ha meglévő ágykeretedet szeretnéd egy kicsit feldobni, akkor ily módon tehetsz fölé egy textil darabot, és a hatás máris teljesen más, különleges lesz! via

Forrás: Inspirációk