Julia Roberts olívaolajjal ápolja kezeit

Amerika kedvencének nemcsak a mosolya tökéletes, ha kicsit lejjebb tekintünk, keze is rendkívül ápolt és szép. Vajon mi gyönyörű körmeinek a titka?

Ragyogó mosolya már-már Julia Roberts védjegyévé vált – A Micsoda Nő sztárja negyvenéves, de szépsége a régi, és háromgyermekes anyukaként is rendkívüli az alakja.

Julia szépségtippjei közé tartozik azonban körmei különleges ápolása is – a színésznő elárulta, hetente legalább egyszer olíviaolajban áztatja a körmeit néhány percig. Mint mondja, az olíviaolaj hidratálja a körmöket, anélkül, hogy gyengítené azokat, és lágyítja a felhámot is. Tehát kiküszöböli a körmök melletti bőrkék képződését is, amelyet a száraz bőr okoz.

olivaolaj

Julia hajának titkát is elárulta, bár erről valószínűleg megoszlanak a vélemények. Kitűnő hajszobrászának és stylistjának köszönhetően előfordul, hogy két héten át nem mos hajat. Úgy tűnik, csak Serge Norman-ben bízik meg, és még maga sem szívesen nyúl a hajához. A háromgyermekes színésznőről egyébként nemrég készült néhány érdekes paparazzo-fotó a strandon, amelyek arról árulkodnak, hogy bár Julia Roberts profi a haja, a mosolya és a körmei ápolásában, sőt a  hónalját is szerint újra gondozza a jelek szerint. A szupersztárt ugyanis korábban többször is kapták már le hónaljkutyával.

Forrás: https://napidoktor.hu/


Egy válasz