V-technek sincs vége Szamóca szerint

A magyar pop csapat volt tagja, optimista a jövővel kapcsolatban és felidézi a múlt derűs pillanatait.

Egy jó hírt szerintem lehet úgy kezelni, mint egy ajándékot..

?Igyekszem csak a jó híreket meglátni. Egy jó hírt szerintem lehet úgy kezelni, mint egy karácsonyi ajándékot. Velem kapcsolatban leginkább jó híreket lehet felfedezni az elmúlt jó pár évből, és ennek örülök, mert én ezeket meg is élhettem.?

A V-tech-nek sincs száz százalékosan vége

?Egyszerűen a magunk útját járjuk Kefírrel. Ő is a sajátját, én is a sajátomat. Elindultunk egy úton zenész barátaimmal, nagyjából ez folytatódik, nyilván némi átrendeződéssel. A legpozitívabb, amit tudok ezzel kapcsolatban remélni, és ígérni azoknak, akiknek tetszett a korábbi munkásságunk. Biztos vagyok benne, hogy csalódni nem fognak, jó hír lesz, amikor megjelenik.?7115Röhögőgörcs

?Volt már rádióban, volt tévében is, sőt volt színpadon, ahol sok ezer ember állt. Velem együtt nevettek általában. Rádió stúdióban érdekes, hiszen ott nem látják az embert, nem tudják, hogy miért tűnt el a mikrofon elől a pult alá. Volt egy Balázs show egyszer, aminek én koncepció szerint nem voltam gyakran vendége, de egyszer eleget tettünk egy meghívásnak.

Ott volt egy eset – ami utána nem is tudom, hogy adásban lement-e -, amikor a székek közé beesve röhögtem Kefírrel együtt hosszú percekig. Utána próbált Balázs komoly kérdéseket feltenni, amire további nevetéssel tudtam csak válaszolni.?

Forrás: