Így nyaralt Szebeni István kisfia

Szebeni István korábban sosem gondolta volna, hogy egyszer az ő életét egy 9,5 kilós, 80 centiméter magas egyéves kis emberke fogja irányítani. Tavaly április végén viszont teljesen megváltozott az élete, ugyanis megérkezett Patrik, aki mára, a család mozgató rugója lett. Az örökmozgó emberke mellett édesanyja, Anita 24 órás szolgálatban van, István, pedig amikor csak teheti, velük tölti az idejét.

„Kisfiam április 29-én lett egy éves, én pedig május elején kezdtem el dolgozni a Tv2 Mokka műsorvetőjeként, így akkor nem nagyon volt időm arra, hogy a kiscsaláddal elutazzunk ünnepelni. Most viszont sikerült néhány szabadnapot kapnom és végre megünnepelhettük Patrikot” – meséli a műsorvezető – “És mivel mással, mint rögtön wellness hétvégével. Egy kis aggodalommal érkeztünk a Bambara Hotelbe, Felsőtárkányba, mert nem tudtuk, hogy a kisfiunk hogyan fogja fogadni az óriási medencéket, a szurikátákat és a szálloda barlangfürdőjét. Hamar kiderült, hogy túlaggódtuk a dolgot, mert a gyerek úgy viselkedett a vízben, mintha világéletében az lett volna a természetes közege. Anitának erősen kézben kellett tartania, mert úgy csapta a vizet, hogy majd kiugrott a kézből.” – nevet.

A hotelben minden adott volt, hogy a kis embernek nagy napja kellemesen teljen. Bizsu a szálloda kabala szurikátája csoki tortával köszöntötte, Hollyval pedig együtt homokozott a medence partján.

„Nem tudtuk, hogyan fogadja Patrik majd az életnagyságú szurikátákat – veszi át a szót Szebeni Anita – de ezzel sem volt probléma, sőt egy óvatlan pillanatban még Bizsu orrát is elkapta, onnan kezdve nagy barátok lettek.”

Szebeniék élvezték a jó időt és örültek, hogy egymással tölthettek néhány napot. Az afrikai hangulatú Mali Beachen megmártóztak a medencékben, és hosszasan játszottak a gyerekpancsolóban, ahol Patrik a játékokon kívül kis pajtásokkal is megismerkedett.

szebeni istvan2

„Nagyon barátságos kisfiú, nyitott és mosolygós. Annak ellenére nyit az idegenek felé, hogy a legtöbb időt anyukájával tölti. Mindig fülig ér a szája és rendben van a szénája.” –mondja büszkén az édesapa.

A szülők bevallása szerint nagy segítség számukra Anita édesanyja, aki, amikor szükség van rá, rögtön ott terem az unokája mellett és vigyáz rá, míg a fiatalok egy kicsit szusszannak. Pihenni is nem egyszer vitték már, Anikó, aki örömmel vigyázott Patrikra, míg a szülők szaunázni mentek.

A család büszkesége, születésnapja másnapján tette meg az első lépéseket és nem sok kell ahhoz, hogy elfusson szüleitől, akkor aztán a sportos apuka futhat majd kisfia után.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.