Klausmann Viktor 56 évesen lett háromszoros apuka

Hatalmasat fordult a világ Klausmann Viktor és párja, Niki azámára, októberben ugyanis megszületett a kis Ármin, aki a volt tévés harmadik gyermeke. A Szerencsekerék egykori házigazdája cseppet sem bánja, hogy 56 évesen kopogtatott be hozzá ismét a gólya.

A kis Ármin volt a legszebb ajándék Klausmann Viktorék karácsonyfája alatt, noha az ünnep cseppet sem úgy alakult, ahogy eltervezték.

“A szentestét gyakorlatilag el kellett tolnunk egy nappal, mert 39 fokos lázam lett. Valószínűleg egy háromnapos ausztriai oktatás során sikerült megfáznom. Karanténba tettem magam egy napra, így 25-én karácsonyoztunk, a nagyokkal maszkban, a picitől pedig tisztes távolságot tartottam. Szerencsére két nap alatt átfutott rajtam a betegség” – mesélte a Blikknek Klausmann Viktor, aki úgy érzi, nem is lehetne boldogabb, mert a kicsivel vált teljessé a családjuk.

“Amikor a nagyoknak, Tamarának és Dominiknek elmondtam, hogy érkezik a kistestvérük, volt egy kis bizonytalanság, s azonnal visszakérdeztek, biztos vagyok-e ebben. De aztán hamar megbarátkoztak a gondolattal, és az elsők között láthatták a kisöccsüket, akitől teljesen odáig voltak, úgyhogy mondtam is nekik, hogy jövő nyáron már lesz is egy kis gyerekfelvigyázós munka” – tette hozzá nevetve az egykori tévés, akiben egy pillanatig sem volt félsz, hogy ennyi idősen vág bele újra a babázásba.

“A korom miatt egyáltalán nem aggódtam, úgy érzem, kellően energikus vagyok, Niki pedig az egészséges életmód híve, odafigyelünk arra, mi kerül a tányérunkra. Ármin ráadásul feszes napi időbeosztást diktál, ezért fogytam is a születése óta több mint négy kilót. Ami miatt tartottam egy kicsit a jövőtől, az az ukrán-orosz háború volt, a gazdasági helyzet bizonytalansága egy kicsit rányomta a bélyeget az elmúlt időszakra. Niki szokta néha mutatni a kommenteket, amik a koromról szólnak, de ezeken csak nevetek. Apás szülés volt, ami egyrészt nagyszerű élmény, másrészt viszont az utolsó egy óra elég kemény, itt lehet, hogy ki kellene kicsit küldeni az apukákat. Nyilván Nikit sajnáltam nagyon a fájdalmak miatt, de amikor megláttam a picit, majd elvágtam a köldökzsinórt, az felemelő érzés volt” – fejtette ki Viktor.

A folytatásért KATTINTS IDE!

Olvasd el ezt is!

Videó – Klausmann Viktor gyermekei kistevével barátkoztak

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.