Berki Krisztián mindenből a legjobbat akarja

Nőből, autóból, munkából: mindenből a maximumra törekszik Berki Krisztián! Ezekért képes mindet megtenni, mindez pedig rengeteg fáradsággal jár.

Magával szemben is maximalista, a munka mellett fontosnak tartja, hogy kedvesének Pamelának is a legtöbbet nyújtsa minden téren. A külső szemlélőnek úgy tűnhet, hogy A Berki fáradhatatlan, de korántsem volt ez mindig így. Még vele is előfordult, hogy a fizikai leterheltség miatt nem volt már kedve az esti együttlétekhez.

“Én is jártam már úgy, hogy akár egy hét is eltelt és Pamelával egyáltalán nem volt szexuális kapcsolatom, de persze mással sem” – vallotta be Berki Krisztián.

Berki-Krisztián

Sok férfi küszködik a napi stressz okozta libidó csökkenéssel, a TV2 sztárja szerint erről beszélni kell, és ami a legfontosabb, van megoldás arra, hogy a nap végére az életerő ne csökkenjen. Krisztián rátalált egy növényre, aminek legkiemelkedőbb hatása, hogy serkenti a nemi vágyat. A növény névadója Szent Borbála, akire még Pamela sem féltékeny. Napjainkban a borbálafű alkalmazása kevésbé elterjedt, pedig az ókori görög és római gyógyászatban is kedvelt volt. Megfáradt férfiak számára afrodiziákumként is gyakran használták.

Az én korosztályom nem szívesen vallja be, ha fáradt, mert az egy negatív dolog és ezért nem szimpatikus. Eközben tudom, hogy a férfiak csak úgy tudnak helytállni, ha nem a heti 40 órás műszakot tolják, ennél sokkal többet kénytelenek vállalni, hogy eltudják tartani a családot. Be kell vallanom, hogy alkalmanként – amikor napi 16-20 órát kell talpon maradnom – bizony én is kifáradok, pedig máskor azt hiszem, hogy elpusztíthatatlan vagyok. Szkeptikus vagyok, nem nagyon hiszek a csodákban. Véletlenül találtam rá a borbálafűre. Brutálisan energizál. Nem csak este, otthon a párnák között tudok általa jobban teljesíteni, hanem műsorvezetőként is” – mondta el tapasztalatait a szókimondó médiasztár.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.