Rúzsa Magdi: Nagyon nehéz, de egy csoda az anyaság

Rúzsa Magdi február elején hozta világra hármasikreit, ezáltal teljesen megfordult vele a világ. Vajon milyen nehézségekbe ütközött és hogyan küzdött meg velük?

“Arról nem nagyon beszéltem, hogy ez a várandósság csodálatos volt, nagyon szép, de közben rettentően nehéz is. Nagyon-nagyon sokat idegeskedtem, hogy velük minden rendben legyen. Nekem semmi másom nem maradt, mint hogy állandóan imádkozzak, hogy ők endben legyenek. Úgyhogy amikor azt hallottam, hogy mindegyik fölsír, és hallottam, hogy beszélnek az orvosok, hogy jól van, jól van, jól van, az egy akkora megkönnyebbülés volt, amit soha korábban az életemben nem éreztem” – mesélte a Fókusznak Rúzsa Magdi.

A három baba a szülés után azonnal inkubátorba került, csövek lógtak belőlük – ezt borzasztó volt látni az énekesnőnek. De napról napra könnyebb lett minden, a picik viszonylag hamar kikerültek az inkubátorból és nagyon profi orvosok, kórházi személyzet vette őket körül.

“Nagyon nagy izgalmakat élünk át, és nagyon szép ez az egész, nem is gondoltam volna, hogy ennyire kiteljesedik az életünk. Nyilván fárasztó is, de azt gondolom, hogy tényleg mindenki annyit kap, amennyit elbír. Ez egy csoda, amiben vagyunk, és az a mosoly a világ legszebb mosolya, és minden fáradtságod elszáll egy másodperc alatt. A mai óriási örömöm, hogy először láttam őket nem csak tejet enni, és ezek akkora dolgok, és olyan széppé teszik az életet” – teszi hozzá Magdi.

Lassan a babák személyisége is kezd kirajzolódni; az énekesnő nem győz gyönyörködni bennük.

Teljesen különböző három babáról beszélünk, nemcsak kinézetben, de személyiségben is. Nagyon érdekes, hogy már ilyen piciként kijönnek náluk a személyiségjegyek, és egyértelműen láthatók. Látom azt, hogy mik azok a dolgok, amiket biztos, hogy tőlem hoznak, akár apró mozdulatok. Lujzikának például ugyanúgy mindig el kell takarnia valamivel a szemecskéjét, mert csak úgy tud aludni. Én is csak úgy tudok aludni, hogy mindig van valami, ami ott kell, hogy legyen a szememen. Zalán hangos, neki biztos, hogy valami dolga lesz a hanggal. Elképesztő, ahogy mondja, énekel. Ilyen piciként hallod, hogy próbálja lekövetni a hangokat. Kevénél nincs jobb kedélyű kisbaba szerintem, állandóan nevet, izeg-mozog, benne van a bugi” – tette hozzá Rúzsa Magdi.

Olvasd el ezt is!

Így néz ki Rúzsa Magdi egyik ikergyermeke

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.