Paris Hilton karcsúságának semmi köze a testmozgáshoz

A hírességektől eltérően úgy tűnik, Paris Hilton nem követi a divatot az alacsony kalóriatartalmú ételekkel és a testedzéssel kapcsolatban, itt is a saját feje után megy.

Paris Hilton rendszeresen kerül az újságok címlapjára azzal, hogy életét finoman szólva is eléggé öntörvényűen éli, szembemegy a társadalmi elvárásokkal, nem hajlandó behódolni a külvilág igényeinek. Nincs ez másképp a diéta terén sem: mereven elutasítja a szokásos divatirányzatokat, vékony alakjának nem sok köze van sem az alacsony kalóriatartalmú ételekhez, sem az órákig tartó kemény súlyzózáshoz vagy bármi egyéb testmozgáshoz.

Paris a saját elveit követi itt is, többször okozott már meglepetést a sztárok közt azzal, hogy pimaszul közölte: a McDonaldsban és a Taco Bellben szeret leginkább enni, inni pedig többnyire Red Bullt szokott, azt is csak azért, mert az alkohol ízét nem tudja elviselni.

De viselkedése nemcsak ezen a területen okoz megrökönyödést. Ami a haját illeti, ő a definíció szerinti szőke, olyannyira, hogy húga inkább barnára festette a saját haját, még véletlenül se hasonlítson a botrányairól is híres örökösnőre. Ez viszont nem azt jelenti, hogy rajongói nem követhetnék őt, úgyhogy ha az extravagáns viselkedést nem is, de a kinézetet szeretnéd utánozni, akkor nincs más dolgod, mint fejest ugrani a legközelebbi divatkellék-üzletbe és a legváltozatosabb csecsebecséket beszerezni, amit a hajba lehet tenni: virágos csatok, csillogó díszek, csak legyen minél feltűnőbb.13399A sminkben is vannak kifejezetten ?parisos? jellegzetességek, kezdve azzal, hogy eredetileg mélyzöld szemét helyett vakító kék kontaktlencsékkel takarta el. Ezt persze nem kötelező követni, de a sminkben el lehet lesni néhány trükköt: használj csillogó szemhéjfestéket, de ne halványrózsaszínt vagy bronzot, ellenben praktikus némi alapozó a halvány ráncok ellen és egy kis fehér árnyék a homlokcsontra. Ne feledkezz meg a fekete szemceruzáról és szemfestékről, no meg persze a fekete szemspirálról.

És hogy mi a helyzet az öltözködéssel? A Blackwell a legrosszabbul öltözött sztárok közt az első helyre sorolta Parist, amiért össze-vissza válogatja a szekrényéből a ruhákat, legyen az égig érő tűsarkú cipőhöz viselt szakadt farmer, vagy miniszoknya ékkövekkel kirakott övvel és lógó felsővel. Szerencsére azért az utóbbi időben Paris némiképp visszafogta magát, hosszabb szoknyákat visel, finomította a kusza színvilágot és a bőrt selyemre cserélte.

Forrás: