Óriási dráma az ismert tévés családjában

Nemcsak fojtogató anyagi gondokkal, de egy családi drámával is meg kell küzdenie Dömsödi Gábornak. Erről a 64 éves egykori tévés Hajdú Péternek mesélt a Life TV Összezárva Hajdú Péterrel című műsorában.

“A feleségem beteg. Amputálták a fél karját” – vallotta be Dömsödi Hajdúnak – derül ki a péntek este adásba kerülő műsor előzeteséből -, majd a műsorvezető rákérdezett: “És jelen pillanatban a Kriszta tart el téged úgy, hogy ilyen állapotban van?“. Dömsödi így válaszolt: “Igen“. Mint kiderült, az amputációval csak a rák agresszív terjedését sikerült meggátolni, de az asszony továbbra is küzd a kórral – számol be at NLC.hu.

Dömsödi a Blikknek is nyilatkozott ezzel kapcsolatban: “Sok megpróbáltatás ért minket, én is túl vagyok egy infarktuson, de még élünk. (…) Azért az nem egy szokványos történet, hogy egy fiatal, életerős, szép nőnek amputálják az egyik karját. És ez nem úgy van, hogy egyik pillanatról a másikra jön, ez évek szenvedése”.

Az egykori tévés arról is beszélt a műsorban, hogy felesége a kezelések mellett is dolgozik, ráadásul szinte mindenüket pénzzé tették, hogy anyagi biztonságban tudják magukat.

Arra van szüksége, hogy dolgozhasson, hogy (…) hasznosnak érezhesse magát. (…) Azért még maradt annyi tartalékunk, amennyi biztosítja, hogy megélünk, de már nagyon sok nincs, a nyugdíjig kihúzzuk” – árulta el Dömsödi Gábor.

Naponta 10 magyar lábát vágják le cukorbetegség miatt, pedig megelőzhető lenne

Forrás: https://napidoktor.hu/index