Nkuya Sonia babát vár!

Noha már a terhessége felénél jár, Nkuya Sonia csak most merte bejelenteni, hogy kisbabát vár. Eddig ugyanis attól félt, hogy a plasztikai műtéte miatt a magzat nem teljesen egészséges.

Mintegy másfél hónappal ezelőtt röppent fel először egy kósza hír, miszerint Nkuya Sonia és szerelme, akivel csak pár hónapja alkotnak egy párt, hamarosan szülői örömök elé néznek. A hír azért kavarta fel különösen az állóvizet, mert napokkal korábban jelentette be az ugyancsak fiatal és ugyancsak karrierje elején álló Szorcsik H. Viktória is, hogy rövid kapcsolat után kisbabát várnak szerelmével.

Természetesen augusztus közepén mindenki megpróbálta kideríteni Soniától az igazat, ám ő még az őt útnak indító TV2-nek is annyira homályosan fogalmazott, hogy abból bármit ki lehetett hallani: azt is, hogy a hír igaz, meg azt is, hogy nem. Most, másfél hónappal később viszont végre nyíltan vállalja: igen, valóban anyuka lesz, sőt, már a 21. hétben jár.

8ofekula

Hogy miért titkolta ilyen hosszú ideig? Ennek meglehetősen prózai oka van: közvetlenül azelőtt volt a mellnagyobbító műtéte, mielőtt kiderült, hogy várandós. Így viszont megvolt az a kockázat, hogy a baba fejlődését hátrányosan befolyásolta akár az operáció, akár az a gyógyszer, amit utána viszonylag hosszan kellett a kismamának szednie. Mostanra viszont végre minden vizsgálatot elvégeztek és egyértelmű, hogy a kislány – merthogy már ez is biztos – tökéletesen egészséges!

Sonia és párja, a Matt Diamond művésznéven ismert zenész rendkívül izgatottak az új jövevény miatt, a Megasztár tehetséges énekesnője például saját bevallása szerint még sosem került közelebbi kapcsolatba egyetlen kisbabával sem, jóformán azt sem tudja, hogyan kell megfogni egy ilyen csöppséget, de azt mondta, már most imádja a születendő picurt.

És hogy mi lesz az eredetileg
őszre tervezett esküvővel? Azt egy pár hónapig mindenképp halasztják, legalább addig, amíg Sonia szoptat, utána pedig jöhet a nászút, hármasban!

Forrás: