Nagy a baj: Győzike öngyilkos akart lenni – Pszichiátriára megy

Győzike tavaly zárt osztályra került mentális problémái miatt. Elmondása szerint most megint egyre rosszabbul van.

Sorra mondja le a fellépéseit, van, hogy egész nap ki sem kel az ágyból, így azt tervezi, hogy újra bevonul a kórházba. Arra biztatja sorstársait, ne féljenek segítséget kérni.

„Nem találom magam, nem találom a helyemet, nagyon sok gyógyszert szedek, összekeveredett most már teljesen az életem” – erről beszélt a Fókusznak Gáspár Győző.

Az egykori showmant paranoid személyiség-, bipoláris- és pánikzavarral diagnosztizálták. Sorra mondja le a fellépéseit, van, hogy egész nap ki sem kel az ágyból. Győzike azt mondja, tavaly a zártosztályra került mentális problémái miatt.

“Múlt év szeptemberében én elmentem fellépni és a fellépés után én nagyon-nagyon rosszul lettem. A sofőröm bevitt a kórházba, és ott ragadtam majdnem két hónapot. Ott kikezeltek, hazajöttem és a karácsonyt eléggé jól eltöltöttem. És azt veszem észre, hogy szilveszter óta visszaestem elég keményen” – mesélte Győzi, aki arról is beszélt, eldöntötte, hogy hamarosan visszamegy az intézetbe, mivel naponta tapasztalja a betegség kellemetlen tüneteit.

“Nem tudom elmondani, olyan félelem, olyan erősen elkap a pánikroham, hogy nem tudok belőle kimenekülni, és akkor már csak azt látom, hogy vége, ennyi volt” – mondta, majd hozzátette, hogy kétszer az öngyilkossággal is megpróbálkozott.

Azt mondja, már 14 éve nehezíti mindennapjait a pánikbetegsége. Kisebb kiborulásai korábban is voltak, például, ha negatív kommenteket olvasott magával kapcsolatban.

“Eljátszok egy műsort, eljátszok egy dolgot, oké. Az egy szerep, de aki engem nem ismer, az ne írjon már olyan kommentet, hogy te szemét, dögölj meg” – mesélt a szörnyűségekről Győzike, aki szerint elég egy keményebb hozzászólás a posztjai alatt, máris kiborul. Azt is mondta: hiába kap több pozitív visszajelzést, ő csak a rosszra fókuszál.

“Sok kommentelő a halálomat kívánja, hogy dögöljek meg, meg miért nem halok már meg… Annyira kedvesek az emberek. És általában, amikor ezeket a kommenteket elolvasom, akkor jó keményen vissza is dőlök” – mesélt arról, mennyire rosszul érintik a negatív hozzászólások. Az is megviseli, hogy családjának látnia kell, hogy mélypontra került és nem tud kimászni a gödörből. Úgy érzi, hogy apaként és férjként példát kellene mutatnia, de most nem tud erős maradni.

“Mindenki azt mondja, hogy de jó neked, megvan a szép családod, megvan mindenetek, ott van a gyönyörű otthonotok… Aha, közben meg belülről rohadok, meg szenvedek” – mondta Győzike.

Most szeretteibe kapaszkodik és hisz benne, hogy egyszer majd visszatalálhat régi önmagához. És arra biztatja sorstársait, ne féljenek segítséget kérni. Hiszen van úgy, hogy egyedül lehetetlen kimászni a gödörből.

Olvasd el ezt is!

Győzike újra kórházban!

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Egy válasz

 1. jáger lászló

  Nem kell komolyan venni!!!
  Hazudik a győzi szokás szerint!!!
  Így született ezért erről a mániájáról már nem tud leszokni……
  Csak ennyi
  barátilag
  J.L.