Molnár Gusztáv: „Alkoholista, szemét, sz*r alak vagyok”

Lelki mélypontra került Molnár Gusztáv: A Drága örökösök színésze megrázó szavakkal kommentálta, hogy felesége, Vivien menthetetlennek ítélte a házasságukat, ezért elválik tőle.

Egy alkoholista szemét, sz*r alak vagyok. Ha a feleségem nincs, semmim sincs. Nem látok más kiutat, mint hogy véget vessek az életemnek. Az öngyilkosságot fontolgatom” – reagált a történtekre drámai szavakkal Molnár Gusztáv, akit arról kérdezett a Blikk, beszélt-e Viviennel azóta, hogy az asszony közölte: véget vet a kapcsolatuknak.

Molnár Gusztáv és felesége, Vivien

Fotó: RTL Klub

A feleség sokáig kitartott a színész mellett, anyagilag is támogatta az elvonót nemrég elhagyó színészt. Azután döntött így, hogy férje lebukott: telefonján más nőkkel vált szexuális tartalmú üzeneteket.

Nem bírom tovább a megaláztatást! (…)Tegnap az anyukája telefonjáról kaptam üzenetet, miszerint Guszti meghalt, amiről tudtam, hogy nem igaz, csak így akarta felhívni magára a figyelmet, így akart engem elérni” – fakadt ki a minap Vivien, akit nem csak férje halálának álhíre borított ki. – “Amíg Guszti az elvonón volt, én kezeltem a közösségi oldalait. A telefonom folyamatosan pittyeg, mióta kint van, és azt látom, hogy nőkkel csetel szexuális témákról és találkozókról.”

A folytatásért KATTINTS IDE!

Olvasd el ezt is!

Az alkohol végzett a Neoton sztárjának lányával

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.