Lang Györgyi agyérgörcs miatt intenzív osztályra került

Hétfőn hajnalban kórházba kellett szállítani a Pa-dö-dő 64 éves énekesnőjét. Lang Györgyi ijesztő tüneteket tapasztalt magán, mint kiderült, agyérgörcsöt kapott. Jelenleg is szubintenzív osztályon kezelik.

A Pa-dö-dő énekesnője az otthonában lett rosszul hétfőn hajnalban, majd rohammentő sietett érte. Egy olvasónktól jött a hír: az egyik fővárosi kórházban látták a szemmel láthatólag súlyos állapotban lévő művészt – számol be a Bors.

A gyógyíthatatlan beteg, évek óta kerekesszékbe kényszerült Lang Györgyi legjobb barátnőjét és zenésztársát, Falusi Mariannt kérdeztük, hogy mi történt pontosan.

Nem volt előjele

Az énekesnő elmondta: Györgyi már jobban van, azonban mindkettőjüket megrázták a hétfő hajnali események, az énekesnő ugyanis Mariannt riasztotta először, amikor érezte, hogy baj van.

“Éjjel kettőkor jöttem el tőle, nem tapasztaltunk semmi különöset. Tudom, hogy reggel négy-öt óra körül szokott lefeküdni. Utólag elmondta, hogy akkor még minden rendben volt, reggel viszont már kevésbé tudta mozgatni a kezét, emellett nehezebben beszélt, ezért jobbnak látta, ha felhív” – kezdte Falusi Mariann, s elárulta, ezután mentőt hívtak, akik egy fővárosi kórházba szállították Györgyit.

“Az orvosok közölték velünk, hogy hajnalban agyérgörcse volt. Megnézték és bevitték a kórházba, gyógyszereket is kapott. Györgyi most már a szubintenzív osztályon fekszik, tehát már jobban van és semmiféle tünete nincsen. Holnap remélhetőleg kikerül az osztályról, utána pedig hazaengedhetik” – mondta lapunknak az énekesnő.

Mariann szeretne megnyugtatni mindenkit, Györgyinek úgy tűnik, nem történt komolyabb baja.

Tisztán és érthetően beszél, jó kedve van, nevet és most már a kezeit is mozgatja” – tette hozzá az énekesnő.

A tünetek segítenek: vedd észre azonnal a stroke-ot!

Forrás: https://napidoktor.hu/index