Karl Lagerfeld feleségül venné macskáját

Nősülni készül Karl Lagerfeld, a különc divattervező, de ezúttal sem hazudtolta meg önmagát. Bejelentése szerint a számára legértékesebb nőnemű lényt, a macskáját szeretné elvenni.

karl_lagerfeld_macskajaSaját személyzettel, köztük három cseléddel is rendelkezik az az egy éves, hófehér sziámi macska, amely mostanság Karl Lagerfeld kedvenc nőnemű lénye, olyannyira, hogy néhány napja bejelentette: kész lenne akár feleségül is venni a Choupette névre keresztelt cirmost.
A különc divattervező a három cselédet egyetlen feladattal bízta meg: a macska ellátásáról a kiszolgáló személyzet gondoskodik, nekik viszont gondosan fel kell jegyezniük Choupette minden percét, hogy amikor gazdáját a munka elszólítja párizsi otthonától, akkor hazaérkezve ellenőrizhesse, kis kedvence mivel töltötte az egyedüllét óráit.
"Nem lehet házasságot kötni, legalábbis egyelőre, emberek és állatok között… soha nem hittem volna, hogy egyszer szerelmes lehetek egy olyan lénybe, mint ez a macska" – ismerte be Lagerfeld a CNN kamerája előtt. A kérdésre, hogy a cicus magánrepülővel repül-e, csak annyit felelt: "persze, miért ne?"
Choupette egyébként az elmúlt egy évben meglehetősen széles ismeretségre tett szert úgy a divatkörökben, mint a nagyközönség előtt, a Twitteren már 27 ezer követője van. Lagerfeld pedig igazi menyasszonyhoz méltó kényeztetésben részesíti: nemcsak saját párnát kapott a divatmogul mellett, de naponta kétszer Lagerfelddel közösen költheti el ebédjét és vacsoráját, amelyet külön neki készít a szakács.

Forrás: