Jakupcsek Gabriella erre mindig szakít időt

Jakupcsek Gabriella egyetlen nap sem telik úgy el, hogy ne venne elő egy könyvet vagy ne böngészne a neten, hogy a tudásszomját oltsa.

Szinte az egész országot bebarangolja Jakupcsek Gabriella, aki az utóbbi időben nem a kamerák kereszttüzében beszélget a legérdekesebb témákról, hanem cégeknél, közönségtalálkozókon igyekszik átadni mindazt a tudást, élettapasztalatot, amelyet több évtizedes rádiós- és televíziós múltja alatt felhalmozott. Azonban még így is jut ideje arra, hogy legkedvesebb hobbijának, az olvasásnak hódoljon.

Rengeteget olvasok, elektronikus formában és könyv formájában egyaránt. Az előbbi miatt nem kevés a képernyőidőm, de muszáj a tudásszomjamat ezzel oltani. Nem telik el úgy nap, hogy ne tájékozódnék az interneten a Youtube-ot, Google-t bújva, cikkeket olvasgatva” – árulta el a műsorvezető, aki rendkívül sok dolgot csinál párhuzamosan.

Jakupcsek

„Pont azt szeretem most az életemben, hogy ennyire szerteágazó. Találkozom a közönséggel, közben egy újabb könyvön dolgozom és emellett még különféle cégek felkéréseire is igent tudok mondani. Minden olyannal foglalkozom most, amihez igazán kedvem van. Korábban mindig alkalmazott voltam, igaz most is az vagyok a saját cégemben, de ez most teljesen más. A magam ura vagyok, sok mindent nekem kell előállítani, összerakni. Ugyanakkor ezt a fajta szabadságot – ami alkalmazottként anno olykor feszültséget szült – nagyon jó megélni és kiélvezni” – vallotta be a Sláger Kult műsorvezetőjének, S. Miller Andrásnak Jakupcsek Gabriella.  A beszélgetés a https://open.spotify.com/episode/7gEZarz1wHQOLfVnD2BxXp linkre kattintva érhető el.

Olvasd el ezt is!

Jakupcsek Gabriella bocsánatot kért

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.