Jaksity Kata kislánya újra súlyos betegséggel küzd

Jaksity Kata és kislánya életébe visszatért az a szörnyű időszak, amivel azt gondolták soha többé nem kell szembenézniük. Jázmin ismét a Lyme-kór tüneteit produkálta…

Néhány éve hosszas küzdelem után sikerült felismerni, majd megbirkózni a betegséggel, ami egy kullancscsípés következtében alakult ki. Jázmin azonban a közelmúltban ismét sántítani kezdett, mert csúnya gyulladás alakult ki a bokájában és térdében. Szerencsére Kata – a korábbi esetből tanulva, amikor sok idő telt el, mire megtudták a probléma okát – azonnal csináltatott egy Lyme-tesztet, ami pozitív eredményt mutatott. A megoldás azonban váratott magára, ugyanis hazánkban nagyon hosszú a várólista, így egy szlovák magánklinikára kértek időpontot, de oda is csak egy hónap múlva tudtak bejutni. 

A vizsgálatok mostanra már elkezdődtek, de az aggasztó történetnek sajnos még koránt sincs vége. 

„Először még sok más vizsgálatot is el kell végezni, hogy minden egyéb lehetőséget kizárjanak, de nehéz időpontot kapni ezekre a vizsgálatokra. Bevallom, ez a várakozás felőröl, anyaként szétfeszülök, hiszen magam sem tudom, mivel teszek jót” – mesélte az aggódó anyuka Story Magazinnak.

Jázmin állapota egyre romlik; a gyulladás annyira erős, hogy reggelente szinte egyáltalán nem tudja mozgatni a lábait.

„Reggelenként az ölemben viszem ki a mosdóba, majd átmasszírozom, megmozgatom a lábát, hogy a vérkeringése beinduljon egy kicsit. Napközben így valamelyest jobb az állapota, de sántikálva közlekedik hetek óta, és fájdalmai is vannak. Az orvos szerint a lányom egy hős, ugyanis a boka- és térdfájdalmai minden bizonnyal jóval erősebbek, mint amennyit panaszkodik miattuk. A szívem szakad meg érte” – mondta Jaksity Kata.

Olvasd el ezt is!

Videó – A tabuk ellen küzd Jaksity Kata

Forrás: Napidoktor.hu