Így készül a nyárra egy bikini modell

A 24 éves Kiss Virág bikini modellként villámkarriert futott be és komoly eredményeket ért el a fitnesz sportágban. Versenyformáját kitartó, kemény munkának köszönheti, hiszen Virág heti hat alkalommal jár edzőterembe.

Kiss Virág igazi maximalista. Jogi egyetemi tanulmányai mellett blogot vezet, szakértőként tevékenykedik, fotózásokon vesz részt, címlapon szerepel. Szigorú diétát tart, folyamatosan edz és rangos nemzetközi fitnesz versenyeken méretteti meg magát IFBB bikini modell kategóriában, ami a hölgyek esetében a legkevésbé „kigyúrt” és leginkább esztétikus kategória. A csinos szőke lány elszántsága rövid idő alatt komoly eredményeket hozott. A babérokon való ücsörgés helyett azonban a sportoló mindig újabb és újabb célokat tűz ki, az idei „táncrendje” is teljesen betelt már versenyekkel.

Virág mindent megtesz annak érdekében, hogy a versenyekre mindig a legjobb formáját vigye. Igazi kaméleon, ha kell, lefogy, vagy éppen izmot épít, vállat, popsit kerekít. Az aktuális versenyformát tudatos táplálkozással, rendszeres edzésekkel és a céloknak megfelelő táplálék-kiegészítők használatával éri el. Az edzéseit a BioTechUSA testsúlykontroll-formulájával, a Thermo Drine-nal egészíti ki. „A kapszulát edzés előtt szoktam bevenni, jobban felpörget, mint egy csésze kávé. Ezt versenyfelkészülés alatt is rendszeresen használom, mivel beleillik a versenydiétába is.”

kiss virag2

A bikini modell a versenyzéssel eltöltött évek alatt felhalmozott tudását a BioTechUSA fitness és sportélet szakértőjeként örömmel osztja meg a formálódni vágyókkal. A nyár közeledtével egyre többen fordulnak hozzá, akik csak most kapnak észbe, hogy nem férnek bele a tavalyi fürdőruhájukba. A fitneszversenyző azonban rutinosan kezeli az ilyen vészhelyzeteket is, és segít eltüntetni a karácsonyi lakoma nemkívánatos nyomait. A fitneszberkekben jól ismert 70-30% elv alapján első körben az étrendünket kell megreformálnunk, majd beiktatnunk a rendszeres mozgást. A kapszula zöld tea, koffein, és L-karnitin tartalma segít hatékonyabbá tenni az edzést, króm tartalma pedig segít szabályozni a vércukorszintet.

Virág tökéletes alakja a májusi Európa-bajnokságon negyedik helyezést ért. Ezzel a testtel ő már gondtalanul becsekkolhat a nyárra. Most rajtunk a sor! Ha tényleg elhatároztuk, hogy búcsút intünk az úszógumiknak, és nem „lazsáljuk el” az étkezést és a mozgást, akkor pár hét alatt mi is formába lendülhetünk, és egy sokkal előnyösebb formát és egy széles mosolyt vihetünk színpad helyett a nyaralásra.

Forrás: