Dr. Szegheő életet ment!

Több, más orvosoktól származó tévesdiagnózist követően daganatot fedezett fel egy fiatal nőnél Dr. Szegheő Péter, A doktor című magyar sorozat főszereplője. És ez a valóság, nem pedig a show része volt.

Mióta elindult A doktor című egészségügyi show egyre többen ismerik fel a főszereplő doktort és munkahelyénis sokam kifejezetten hozzá szeretnének kerülni. Egy fiatal nő például annak köszönheti, hogy még ma is életben van, hogy az ismert szakember kezei közé került.

A nő, fél éven keresztül székrekedéssel küzdött. Miután egyik alkalommal napokon keresztül szenvedett ettől a bajtól, felkereste háziorvosát, aki továbbküldte szakrendelésre. Bár az ottani szakember tapintott valamit a végbelében és átküldte a sebészetre, végül a sebész elhajtotta azzal, ne hisztizzen, inkább vegyen be hashajtót. Miután 12 napon keresztül nem történt változás a ricinus bevétele ellenére sem, felkereste Szeghő Pétert az Ormos intézetben, hogy öblítsék át a beleit.

drszegheopeter_480

„Mikor a beteg elmondta, hogyan alakultak a dolgai, már gyanús volt, hogy itt nem colon hydroterápiára les zszükség. Megvizsgáltam és én is tapintottam valami oda nem illőt a végbélben,majd csináltunk egy hasi röntgent, mely szintén problémát mutatott. A kettőt összehozva valószínű volt, hogy valahol szűkület van a vastagbélen, melyet – a kora alapján ugyan valószínűtlenül – de vélhetőleg daganat okoz. Azonnal mentővel kórházba vitettük, ahol kisebb akadékoskodást követően történt egyhasi CT. Ez már egy az egyben leírta a tumort, melyet 2 nappal később meg is operáltak.” – mesélte a sorozatból is ismert belgyógyász, aki ezzel valóban megmentette a nő életét.

vid4u.init(480,360,’Yxu0FQQ9yi’,null,3);

Forrás:


Egy válasz