Csak lemezen lovagol

Édesapja Pioneer lemezlejátszója volt az alap, majd egészen az év DJ-je címig jutott. A média szerint ő az első sztár DJ Magyarországon.

Sterbinszky Károly, a fiatalok körében ismert és közkedvelt DJ a munkájáról és a zenéről mesélt a sztárportrénak.

Eufórikus őrület, hatalmas eget verő hangulat, kezek a levegőben?

?Egy olyan élmény, ami megismételhetetlen. Az a fajta szórakozás, és szórakoztatás, ami nem kell, hogy összekapcsolódjon semmivel – mint például, ha mozi, akkor pattogatott kukorica -. Az én közönségem, az éjszaka császárai. Mindig meg kell őket dicsérnem, mert olyan jól viselik a Sterbinszky szettet, olyan jól élik meg, és akkorát buliznak, tombolnak rá, hogy én köszönöm, hogy nekik játszhattam.?4038A karmester

?Bevadászom a legfrissebb dolgokat, azokat a zenéket, amelyeket mondjuk más lemezlovas nem játszik, és próbálom úgy tálalni, ahogy más nem. Emellett rengeteg stúdió munka, remix?

Most már egy két-órás dj-szettem tizenöt felvételéből, hét-nyolc dal sajátom. Igyekszem minél több saját produktumot játszani, hogy tényleg valami olyasmit adjak, amit más nem tud. Egy nagy kaland, egy utazás. Az én éppen aktuális kedvenceim összeválogatásával elindulok egy bizonyos érzéstől, és eljutok egy másikig, ebben én vagyok a karmester.?

Forrás: