Nyertes Zsuzsa a gyógynövényekre esküszik

Nyertes Zsuzsa, aki mindig is a nőiség egyik legkitűnőbb példaképe volt, rendkívül rosszul élte meg a változó kor kezdetét.

„Nem tudtam, mi történik velem, teljesen kifordultam magamból, ami nálam éppen abban nyilvánult meg, hogy totálisan magamba fordultam. Semmihez sem volt kedvem, nem akartam emberek közé menni, és szinte mindenen elsírtam magam. Mindeközben folyamatos mellkasi feszülést éreztem és égő érzés lüktetett az ereimben. A nőgyógyászom azt tanácsolta, kezdjek el hormontartalmú gyógyszert szedni. Na, ezt az egyet nem akartam, mert tartottam a mellékhatásoktól és alapvetően a természetes megoldásokban hiszek. Ezért elkezdtem kutakodni, informálódni a témában és egy könyvben rátaláltam egy ősi gyógynövényre, amiről azt olvastam, hogy hormon nélkül segíti a női hormonok harmóniába kerülését. Ez felkeltette az érdeklődésemet!”

Őshonos a Földközi tenger környékén egy gyógynövény, a neve barátcserje, aminek a termése olyan hatóanyagokat tartalmaz, amelyek jótékonyan befolyásolják a női hormonok működését a szervezetben.

“Az agyalapi mirigy szabályozása alatt áll két rendkívül fontos női hormon, az ösztrogén és a progeszteron termelődése. Ezek egyensúlyától függ a nő havi ciklusának szabályossága. Amikor ezeknek a hormonoknak a termelődése tartósan alábbhagy, akkor kezdődik a változó kor” – magyarázza Dr. Sasvári Ferenc homeopata orvos. – “Mivel a barátcserje, a szervezetben felszívódva kedvezően befolyásolja a női hormonok egyensúlyát, ezáltal segít egyrészt a menstruációs ciklus ideális beállásában, másrészt késleltető hatással van a klimax bekövetkeztére. Valamint harmonizálóan hat mind a menzesz napjainak, mind a változó kor időszakának tüneteire: hangulatingadozás, hőhullámok, mellfeszülés, erős görcsök…, stb.”

Fotó: RTL Klub

Forrás:

Miket használtam a megoldáshoz?

Válaszolj