Cristiano Ronaldo gyásza – Így élte meg, hogy elveszítette újszülött gyermekét

A portugál csapatkapitány és élettársa, a 28 éves ikreket váró Georgina Rodriguez hét hónappal ezelőtt lesújtva közölték a nyilvánossággal, hogy szülés közben elhunyt fiuk, Angel. Az ikerpár másik tagja, Bella azonban túlélte. Ronaldo az otthonában lévő kápolnában őrzi fia hamvait.

Ronaldo a minap Piers Morgannek adott interjújában elárulta, hogy az egyik legnehezebb feladata az volt, amikor el kellett magyaráznia gyermekeinek, akik otthon várták a testvéreiket, hogy miért csak egy babával jöttek haza.

„A gyerekeknek az volt az első kérdésük, hogy hol a másik baba? Cristiano már 12 éves, neki azonnal elmondtam, mert tudtam, hogy ő már meg fogja érteni. Együtt sírtunk a szobájában” – árulta el a sportoló.

A focista és szerelme egy hét után döntöttek úgy, hogy a kisebbekkel is őszintének kell lenniük.

A testvéretek Angel (angyal), a mennyországba ment” – mesélte elérzékenyülve Ronaldo.

A tragédia nem csak a családot, hanem az egész világot megrázta. A Manchester United focistájának a tragédia utáni első meccsén, a konkurens Liverpool csapatának szurkolói a meccs hetedik percében (a hetes Ronaldo mezszáma) elénekelték a You’ll Never Walk Alone című dalt együttérzésük jeléül. Mint kiderült, a sztárfocista még a brit királyi családtól is kapott egy levelet gyermeke elvesztése után.

„Ahogy vele és a családommal bántak abban a rettentően nehéz időszakban, egyenesen a kamerába kell köszönetet mondanom. Köszönöm az egész angol közösségnek, akik mellettem álltak a gyász legnehezebb pillanataiban.”

Ronaldo elárulta, hogy Georgina segített neki a fia halála után, hogy vissza tudjon térni a pályára, bátorította és lelkesítette őt. A focista a jövőbeni házassággal kapcsolatban elmondta, hogy most nem gondolkozik ezen, de ott szerepel a jövőbeni tervei között, hogy oltár elé vezeti szerelmét.

Olvasd el ezt is!

Gyászol Jennifer Aniston

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.