Gyászol Jennifer Aniston

A veterán színész John Aniston lánya, Jennifer Aniston megerősítette, hogy 89 évesen elhunyt az édesapja.

Drága édesapám… John Anthony Aniston. Te voltál az egyik legjobb ember, akit valaha ismertem. Annyira hálás vagyok, hogy békében – és fájdalom nélkül – szálltál föl az égbe. Méghozzá november 11-én! Mindig tökéletes volt az időzítésed. Ez a szám mostantól még nagyobb jelentőséggel bír majd számomra. Az idők végezetéig szeretni foglak.

A színészt legtöbben a Days of Our Lives című amerikai szappanoperából ismerhetik, melyben 1985-től játszott. Johnt júniusban Daytime Emmy-életműdíjjal tüntették ki a szappanoperában játszott sokéves szerepéért. Bár John nem vett részt a ceremónián, Jennifer virtuálisan jelen volt a díjátadón, hogy tisztelegjen édesapja fényes karrierje előtt. John mindig is támogatta lánya színészi törekvéseit, már a Jóbarátok előtt tudta, hogy nagy jövő áll előtte.

Jennifer Aniston

„Jennifer egy született tehetség. Vannak bizonyos dolgok, amiket meg lehet tanulni ebben a szakmában, és vannak dolgok, amiket nem. Az ő komikai ösztönei csalhatatlanok. Ez a legnagyobb értéke” – mondta John 1990-ben az E! Newsnak.

John 1934-ben született a görögországi Krétán. A méltán népszerű szappanoperán kívül szerepelt még a Search for Tomorrow, a The West Wing, a Szívek szállodája és a Mad Men – Reklámőrültek című tévésorozatokban is. Legutóbb az Életünk napjai egyik epizódjában tűnt fel, amelyet múlt pénteken, halála napján sugároztak le.

A színészt Jennifer mellett, második felesége, Sherry Rooney és fia, Alex gyászolja. John első felesége és egyben Jennifer édesanyja, Nancy Dow 2016-ban halt meg.

Olvasd el ezt is!

Jennifer Aniston szépségtrükkje

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.