Jennifer Aniston szépségtrükkje

Két évtizede már, hogy ez a gyönyörű színésznő, Jennifer Aniston szépségével és tehetségével beírta magát a lenépszerűbb hollywoodi sztárok közé. A 90’-es években igazi ikon volt, de ragyogó külsejét azóta is őrzi. Kérdés: hogyan?

Szinte hihetetlen, hogy a jópofa és különleges szépség, Jennifer Aniston több mint 20 esztendeje tűnt fel a tévé képernyőjén – a Jóbarátok sorozat Rachel-je szuper frizurájával, bájos szőkeségével és ragyogó bőrével nem kevés lány ideáljává vált. A ma 47 esztendős színésznő azóta számos szerepben megmutatta már tehetségét, de természetes szépségéből mit sem veszített.

Tavaly nyáron új irányt vett élete, amikor csendben férjhez ment a rendező Justin Theroux-hoz, de változatlan lendület van benne a filmforgatásokat illetően is. Külseje most még ragyogóbb, hiszen a természetes szépséghez boldogság is párosul. De vajon hogyan őrzi hosszú évek óta csodás bőrét és magával ragadó megjelenését?

Vajon változott a külsőről alkotott véleménye az évek során? A Vogue-nak a szépséggel kapcsolatban Jennifer Aniston elmondta: érzelmileg és mentálisan ez főként arról szól, hogy szeresd magadat és azt, ami neked megadatott. Gondoskodjunk magunkról. Ezt a testet kaptuk és ezzel kell törődnünk. Fontos, hogy megfelelően táplálkozzunk, hogy jól ápoljuk a bőrünket, mégpedig azzal, hogy eleget pihenünk és hidratáljuk azt, sok víz fogyasztásával. Az extra ragyogást csak így érhetjük el.

Jennifer Anistonnak nemcsak szépsége, megjelenése is meglehetősen egyedi, ezért felmerül a kérdés, vajon az idők során voltak-e emlékezetes haj- és smink „korszakai”, míg igazán rátalált a saját stílusára? Aniston, ahogyan sokan közülünk, kemény példákon át tanulta meg, mi áll neki a legjobban – olykor, ahogy fogalmazott, hiába divatos valami, ha nekünk egyszerűen nem áll jól. Volt egy korszaka a ’80-as években, amikor rengeteg sminket kent az arcára és a legkülönfélébb hajkreációkat is kipróbálta, furcsa színekkel. Némelyikre valóban nem szívesen gondol vissza, sőt ma már nevet rajtuk – fejtette ki a Vogue-nak.

jennifer aniston3

A színésznő úgy fogalmazott, tulajdonképpen az egész évtizedet bánja egy kicsit a stílusa szempontjából, mert akkoriban előfordult, hogy nagyon rövidre vágatta a haját, a tetején hosszú volt, az oldalán rövid. A fülek fölött még le is volt borotválva! Jennifer Aniston szerint ez volt az egyik legrosszabb választása, kifejezetten a szépség rovására ment.

S hogy mit viselne újra, ha a ’90-es évek stílusa visszaköszönne? Például a Jóbarátokban is hordott, magas szárú farmereit, amelyek még mindig megvannak a szekrényében, vagy a piros négyzetes csukáját. Az évek előrehaladtával Jennifer Aniston egy szépség-trükköt ajánl jó szívvel: a kevesebb több! Ahogy idősebbek leszünk, a kevés smink mutat rajtunk jobban. Sokkal természetesebb hatást kelt.

Úgy véli, a hajápolás is akkor jó, ha nem túlkomplikált – meglátása szerint minél divatosabb módszereket választott, annál bonyolultabb lett az egész. Egyébként az Aveeno termékek a kedvencei. „Fontos, hogy rövid időn belül megtaláljuk azokat a kozmetikumokat, amelyek nekünk a legmegfelelőbbek – egyszerűek és megfizethetőek”– javasolja a Vogue hasábjain Jennifer Aniston a szépség megőrzését illetően.

Fotók: Skynews.com

Forrás: https://napidoktor.hu/index.php