Bódi Sylvi gyermeke apját keresi

Bódi Sylvi nem bízza a véletlenre, még a gyerekvállalást is gondosan megtervezi és felkészül rá.

Épp ez lehet az oka annak, hogy eddig még nem mert belevágni az anyaságba. “A gyermek egy nő életében maga a kiteljesedés? ? véli Bódi Sylvi, ám azzal is tisztában van, hogy csak akkor érdemes ebbe az életre szóló kalandba belevágni, ha már biztos lábakon áll. Márpedig a modellkedésből nem lehet hosszú távon megélni ? jelentette ki az egykori nyuszilány a Napi Ásznak.

Sylvi azt is elmondta, már többször felmerült benne, hogy ideje lenne szülni, de eddig még nem találta meg azt a férfit, aki tökéletes apa lehetne a gyermeke mellett.
10992Igaz, udvarlóból nincs hiány, de mostanában nemcsak a gyerekre, hanem a magánéletre sem nagyon jut ideje. Az sem teszi könnyebbé a helyzetet, hogy saját bevallása szerint igen válogatós ? derül ki a Napi Ászból.

Az évek viszont telnek, és egyre kevesebb a még szabad férfiember, úgyhogy Sylvinek igencsak vigyáznia kell, hogy nehogy addig dolgozzon azokon a biztos lábakon, míg végül kifut az időből.

Bódi Sylvit korábban Kedves Ferenc vállalkozóval lehetett sokáig együtt látni, mostanában viszont ?kollégát? választott,Veréb Viktor személyében. Lehet, hogy ő lesz az a bizonyos apajelölt, vagy csak az időt múlatja vele, míg tovább keresi az Igazit?

Forrás: