Az alkohol végzett a Neoton sztárjának lányával

Összetörte a gyász a Neoton Família basszusgitárosát. Baracs János Öcsi zokogva adott interjút, melyben elmesélte hogy a lánya az alkohol rabja volt; halálra itta magát.

A zenész padlóra került. Azért vállalta most a nyilvánosságot, hogy mindenki tanuljon belőle és ne legyen az alkohol áldozata. A család és az apa számára ugyanis gyorsan világossá vált, hogy nagy a baj, ám a lány nem ismerte el, hogy alkoholista – számol be a Ripost.

„Természetes, hogy egy szülő mindent megtesz a gyerekéért, de be kell látni, hogy a túl sok segítséggel leneveljük az életről őket. Ha nem kell neki mindent megtennie azért, hogy előrébb jusson, hanem mindent megkap, mi marad? A buli” – magyarázta a Blikknek a zenész.

Baracs valóban mindent megpróbált, hogy lánya életét megkönnyítse, fizette az albérletét, támogatta anyagilag akkor is, amikor évekig nem dolgozott, csak kifogásokat keresett. Pedig már ezek is intő jelek lehettek volna.

Vicánál már korábban is előfordultak alkohol problémák. Az alkohol miatt olyan állapotban került, hogy János nem tudott vele szót érteni. Akkor mentővel vitték kórházba. Később többször is látta az intő jeleket a zenész, például, hogy remeg Vica keze. A lány azonban soha egy percig nem ismerte el, hogy alkohol függő lenne, mindig azzal nyugtatta apukáját, hogy az csak a múlt.

Olvasd el ezt is!

40 éves kor alatt tilos lenne az alkohol?

Forrás: Napidoktor.hu