Aki félti a hátsóját

Ennyi kezet még nem éreztem a hátsómon – nyilatkozta Király Viktor, aki még mindig furcsállja a rajongói lelkesedését.

?Nekem a tehettségkutató előtt elég csöndes életem volt ilyen értelemben. Nem nagyon voltak udvarlási történeteim. Most sincs kifejezetten, koncert után szoktam elcsodálkozni. Nagyon sokszor át kell haladnom a tömegen, és ennyi kezet még nem éreztem a hátsómon. Elég furcsa érzés?

Kicsit átérzem, hogy milyen a nőknek, amikor a férfiak fütyülnek, vagy megfogják a hátsójukat.?

Levágott egy pofont, és tovább jártunk?

?Hat-hét éve, amikor még egy magyarországi angol gimnáziumba jártam, elmentünk egy házibuliba az ikertestvéremmel, és mindketten összejöttünk egy-egy lánnyal. Szerencsés esténk volt. Másnap reggel viszont a tesómnak nem tetszett az ő nyereménye, nekem viszont tetszett az övé. Ezért azt mondta, hogy inkább én menjek el kávézni a lánnyal, szóval cseréljünk.5035Cseréltünk is, elmentem kávézni ezzel a hölgyeménnyel, és jó két órán keresztül nem is mondtam el, hogy Vic vagyok. Amikor már nagyon megtetszett, és kezdtem sajnálni, mondtam, hogy na jó, nem a Ben vagyok, hanem a Vic. Levágott egy pofont, és tovább jártunk.?

Angolban jobb vagyok..

?Udvarlás szempontjából az a legnagyobb bajom, hogy nem tudom kifejezni magam magyarul. Az egésznek a lényege a humor, és ehhez annyi szófordulat kell, hogy tényleg nagyon vágni kell a nyelvet. Azért nincs olyan rossz helyzetem, szoktam megröhögtetni lányokat, de angolban jobban megy.?

Forrás: