A sztárok is az egészséges nasira szavaznak

Sztárok adták egymásnak a stafétát a mennyei finomságot árasztó csodamasinánál a frozen yogurt világnapján.

Iszak Eszter, a VIVA műsorvezetője és Cinthyia Dictator, fotóművész is beleállt a kihívásba, és versenybe szállt a nap frozen jogurt-alkotása címért a Jono Yogo-nál. A joghurtcsodák összeállításában csak a képzeletük szabott határt, a tizenkét íz- és közel hatvan féle topping lenyűgöző kreációkat eredményezett. A frozen jogurtok azonban nemcsak a szemnek kedveztek, Eszter és Cinthyia, valamint a szintén kreatív közönség lelkesen – egyúttal lelkiismeret-furdalás nélkül – kanalazták a fagyinál jóval szerényebb zsír- és cukortartalmú jeges desszerteket. A tudatos nassolás és az egészséges kényeztetés hívei számára a közel három éve hazánkban is elérhető hálózat alkotásaival csupán egy gond volt: kiállítani csak a fotóikat lehetne, hiszen szépség ide, műalkotás oda, a frozen yogurtoknak világ- és hétköznapon is hamar hűlt helyük marad.

A frozen yogurt a ’80-as években terjedt el Amerikában. Bár a világszerte kedvelt finomság ötlete a tengerentúlról érkezett, a nálunk kapható joghurtfagylalt receptje és ízvariációi magyar cukrászok munkáját dicséri. A Jono Yogo kizárólag élőflórás magyar joghurtból és magyar tejből készül, alacsonyabb cukor és zsírtartalommal rendelkezik egy hagyományos fagylalthoz képest. A Yogo tulajdonságainak köszönhetően gyermekek, diétázók és cukorbetegek számára is bátran fogyasztható desszert, különösen a steviával készült vagy a laktózmentes változat.

Jono Yogo

5 dolog, ami miatt imádjuk a frozen yogurtot!

  1. Természetes alapanyagok! Természetes joghurt alapú finomság, amelynek különlegessége, hogy alacsony, 1,5 % zsírtartalommal és körülbelül 20%-kal kevesebb cukortartalommal rendelkezik egy hagyományos fagyinál.
  2. Amit te szeretsz, ahogyan te szereted! Önkiszolgáló rendszerben működnek, a joghurt ízének kiválasztása, a joghurt és toppingok mennyisége is rajtad áll.
  3. Sosem unalmas! A változatos ízek mellett, a toppingok teszik igazán változatossá a Jono Yogo-t. Müzli, friss gyümölcs, gumicukor, csoki öntet és még sok más topping, amivel egyedivé varázsolhatod saját poharadat.
  4. A diétázókra és érzékenyekre is gondolnak! Az üzletekben kapható natúr változat cukormentes, stevia és nyírfacukor teszi édessé, valamint laktózmentes változatban is elérhető a finomság.
  5. A Jono Yogo frozen yogurt magyar cukrászmesterek receptjei alapján készülnek, a klasszikus ízek mellett- például: csoki, vanília, málna, citrom- találkozatunk igazi különlegességekkel, úgy, mint az pezsgő, zserbó, szilvásgombóc, dinnye vagy acai gyümölcs ízeivel.

Forrás: https://napidoktor.hu/index