A szavak rappere

Nézz rám, ítélj meg engem. Az élettől a sorsom sem vette el a kedvem. Most itt állok előtted a szavak körbe vesznek, de nem vagyok más csak egy cseppje a tengernek.

Régi és új szokásokról a sztárportrénak mesélt Veres Robi.

Régi dolgok..

?A legkedvesebb szokásom, hogy nagyon szeretek konzolokon játszani. Mindenféle játékkal szoktam játszani, autóssal, verekedőssel, akció-játékkal… Csak leülök, berakom a játékot, ellazulok és belemerülök. Valahogy ez kikapcsol engem.?4377Új szokások..

?Korábban kelek, sok helyre kell mennem, több lett a fellépés is, több dolgom van. Nagyon élvezem, amikor odajönnek az emberek beszélgetni. Igyekszem mindenkivel úgy bánni, hogy egy jó emlékkel térjen haza – nem csak a fellépésről, hanem rólam is. Alapból is egy olyan ember vagyok, aki szeret sokat beszélni, beszélgetni, ismerkedni, úgyhogy ez nekem nem okoz problémát.?

A róla megjelent hírekről

“Vannak, akik mindig jó kis cikkeket hoznak, de persze nem lehet mindig pozitív a megítélés. Én azt megértem, hogy ha nincs hír, akkor csinálunk, hozzáteszünk meg elveszünk belőle. Azt szeretném, hogy én legyek az újságban, és nem az, amit ők szeretnének” – nyilatkozta a Tabu tv-nek.

Forrás: