A fiataloktól feltöltődik

Iszonyú strapabírása van Molnár Piroskának. Száguld egyik színházból a másikba. És ebbe bőven vannak vidéki utazások is. Életének középpontjában egyetlen dolog van: a színpad.

Jó, jó, de honnan van ennyi erőd?

Nézd, tanítok a főiskolán beszédet a másodéves bábszínész osztályban. A fiatalokkal való együttlét, a velük való kapcsolat nagyon sokat segít.

Harmonikusnak, stressz mentesnek látlak.

Mert a privát életben az is vagyok! Amikor az orvosok azt szokták mondani a pacienseknek, hogy éljen nyugodtan, stressz nélkül, magamban ezen mindig mosolygok. Mert engem azért fizetnek, hogy ne éljek nyugodtan. Abból élek, hogy idegileg állandóan toppon vagyok! Egy színész nem lehet depressziós, mert akkor nem tud játszani

És a fizikumod?

Van egy porckopásos térdem, most azért nem tudok autót vezetni. Járok vele gyógytornára, kenegetem.

A hajad így marad? Hagyod megőszülve? És röviden?

Egy szerephez kellett levágatni és hagyni a festéket lenőni. Utána meg úgy gondoltam, érvényesüljön a természet. És nagyon kényelmes.

2361Borzasztó nagymennyiségű szöveget őrzöl a fejedben. Én egy mondatot nem tudnék megtanulni!

Én meg leírni! Kvittek vagyunk.

Fogyókúrát szoktál-e tartani?

Az ember állandóan fogyókúrázik, de külön nincs a fejemben. Meg háztartást sem vezetek. Reggel kilenckor elmegyek, éjfélkor érek haza. A háztartásom a színházi büfékben van.

Nincs otthon egy deka kenyered?

Nincs.

Vannak-e titkos praktikáid?

Talán a levendulaolaj. Éjszaka, ha felébredek, és nem tudok elaludni, kicsit az orrom alá kenem, meg a halántékomra és újból álomba szenderülök tőle.

Összességében jól vagy?

Nem szoktam ezen gondolkozni. Élek.

Forrás: