Ez a 7 legrosszabb élelmiszer az agyunk számára

Az étrendünknek határozottan nagy hatása van az agyunk egészségére. Egyes élelmiszerek negatív hatással vannak az agyra, befolyásolják a memóriát és a hangulatot, és növelik a demencia...

Mentális trükkök fogyókúrázóknak

A túlsúly a modern kor egyik leggyakoribb problémája Azzal is mindenki tisztában van már, hogy a túlsúly számos egészségügyi kockázathoz és káros hatáshoz vezethet. A leggyakoribb kérdés...

Fontos tudni: Tévhitek a margarinokról

Magyarországon régóta közkedvelt élelmiszernek számítanak a margarinok, ám még mindig számos városi legenda és tévhit övezi ezeket a termékeket. Most egy, a Rama megbízásából készült...
sovány, fogyás

Hatásos súlycsökenés: 7 napos GM diéta

Az eredeti GM diétás tervet a General Motors az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal és az Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztériumának segítségével 1985-ben dolgozta ki alkalmazottai...

Árpa, hajdina, köles- ezért jók a kásák

A kásákra sokan kortárs fejlesztésként gondolnak, pedig a gabonafélék egyik legrégebbi és legegészségesebb felhasználását jelenti a kásafőzés. Árpa Az árpakása hántolt árpából, azaz...