Milyen az alacsony maradékanyag-tartalmú étrend?

Az alacsony maradékanyag-tartalmú étrend lényege, hogy az emésztőrendszerre a lehető legkevesebb terhet rójjunk. Hasonló az alacsony rosttartalmú diétához, de kizár néhány olyan élelmiszert...
avokádó

Ezek a legjobb zsírforrások

A zsír nem ellenség, mert egyrészt szükség van rá, másrészt kiváló energiaforrás, amivel úgy lehet emelni az étrend kalóriatartalmát, hogy egyáltalán nem okozunk inzulinválaszt. Tehát...

Miért eszünk akkor is, ha már jóllaktunk?

Elmerengett már azon, vajon miért nem tud ellenállni annak a késztetésnek, hogy egyen még egy szelet csokitortát, vagy még egy maréknyi csipszet? Az Észak-Karolinai Egyetem Orvostudományi...

Készítsünk gyümölcslikőrt!

A házi készítésű likőr remek módja annak, hogy a gyümölcsöt ízletes és kreatív italban használjuk fel, amely lenyűgözi a vacsoravendégeket. Kövesse az alábbi egyszerű receptünket, és...