Gyógygomba a méhnyakrákra is!

A különböző fajta gyógygombák jótékony hatásait már jó ismerjük. Varga Gábor hatóanyag szakértő most egy méhnyakrákból kigyógyult beteg gyógyulásáról mesél.

Nagyobb ellenálló képesség, gyorsabb felépülés a gyulladásos, szövődményes betegségekből, kisebb esély a rákos daganatra – ezek mind a különböző fajta gyógygombák jótékony hatásai közé tartoznak. A gombakivonatok az immunrendszer teljes skáláját képesek aktiválni – állítja Varga Gábor hatóanyag szakértő, aki saját kisfia kezelésére is alkalmazta a készítményt.

Japánban végzett klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a tumortípusok túlnyomó többségében kemoterápia együttes alkalmazásával a hatóanyagok tumorellenes hatása tovább növelhető. A tapasztalatok és klinikai tesztek azt mutatják, hogy a kemo- és sugárterápia káros mellékhatásait a gyógygomba kivonatok számottevően csökkenthetik. Dr. Varga Gábor hangsúlyozta, hogy a gyógymód kifejlesztése magyar kutatási eredményeken alapszik.

Egy újabb gyógyulás

A kínai pecsétviasz-gombát hazájában már több mint kétezer éve használják gyógyításra – számos felépült beteg támasztja alá ennek a hatékonyságát, és már Magyarországon is akad példa a csodás gyógyulásra. Jova Györgyné Incinél tavaly méhnyakrákot diagnosztizáltak. Radikális műtétet terveztek, de az MR vizsgálat alapján pusztán a hasi részből távolítottak el csomókat. A méhnyakrák daganatot nem vették ki, mert már nagyon előrehaladottnak vélték. Inci kemoterápiát, sugárkezelést kapott.

A gyógygomba-kivonatok hatására a mellékhatások sokkal kevésbé érintették őt, mint betegtársait. A Tv-ben látott információkat a gyógygomba-kivonatokról, amiket már a műtét előtt elkezdett alkalmazni. Idén november-decemberben készült az újabb műtétre, ahol már a daganatot eltávolítják, de a daganat mára teljesen eltűnt.

Forrás:


Egy válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.