Ráncok? Berepedt köröm? Van megoldás!

Mindannyiunk álma egészségünk, fiatalságunk és szépségünk megőrzése. Bőrünk simaságáért és ragyogásáért javarészt a kollagén felelős, amely szilárd tartószerkezetet, puhaságot és rugalmasságot biztosít, de nem csak külsőnkre van nagy hatással, szervezetünk egészségének fenntartásában is jelentős szerepet vállal.

Szponzorált tartalom

A testünkben lévő összes fehérje 30%-a kollagén, amely rendkívül fontos szerepet játszik izmaink működésében, a szalagok, az inak, a vénák, és a csontok felépítésében és védelmében, mindemellett a haj és a körmök kulcsfontosságú építőeleme is.

Az aki szép, az reggel is szép…”

Persze, de inkább beveszem a reggeli kollagént, hogy segítsen egy kicsit igazán szépnek látni önmagam.

Az aki szép, az reggel is szép…” ismerjük a híres zeneszám egy sorát és tudjuk ha párunk ezt mondja elfogultan elégedett velünk. Viszont sokszor mégiscsak mikor belenézünk a tükörbe egy kis ördög szól hozzánk: „Nézd csak ott van egy újabb ránc, jesszusom a körmöm töredezik, a memóriám már nem a régi…

Megfogalmazódik bennünk, hogy az élet vasfoga elkezdte rajtunk a munkáját és nem nagyon akar minket elengedni. De mit szóltok ha azt mondom, igaz hogy kezdünk beérni, elérni azt a kort amikor már értékes minden cseppünk amibe bárki belekóstol, de a tudomány lelassíthatja a folyamatainkat. Kezdjük meg hát kinyitni a szemünket a szívünket a megfelelő étrendkiegészítőkre amik megtámogathatják a fizikai kinézetünk minél lassabb öregedési folyamatait.

További részleteket az alábbi linkre kattinva olvashat >>

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.