Világsztárok gyermekszobái- képekkel

Mintha meseországba léptünk volna, olyan babaszobákkal találkozhatunk a mostani összeállításunkban. Toptervezők berendezései a világsztárok elképzelései alapján. Szemet gyönyörködtető látvány, és pár számunkra is hasznosítható ötlet következik:

Ez az európai ihletésű babaszoba alkalmas egy királyi hercegnő szobácskájának is. Az gyermekágy, arany levél díszítéssel, a gazdag selyem drapériák, és a kézzel varrott Lulla Smith kiságy ágynemű olyan celeb szülők otthonában is közkedvelt, mint Jennifer Lopez, Courteney Cox és Katie Holmes.

CI-Petit-Tresor_Dr-Phil-Nursery-1_s4x3.jpg.rend.hgtvcom.1280.960

A fiatal és modern színésznő / énekesnő Ashlee Simpson gyermekének szobája nem annyira klasszikus stílusú inkább mesebeli, tökéletes  Micimackó design. A szobában a rajzfilm ihlette megjelenés kiegyensúlyozott, a tiszta vonalakkal és kék árnyalatokkal.

CI-Project-Nursery_Ashlee-Simpson-Nursery-1_s4x3.jpg.rend.hgtvcom.1280.960

Hollywood négygyermekes sztárja  Brooke Burke Charvet két kisgyermekének  közös szobája berendezésénél a sztár számára  fontos volt, hogy a teljes szoba, nemi szempontból semleges legyen, csak az ágynemű és a drapéria színe jelezze, melyik ágy a kisfiúé, és melyik a kislányé. A gyémánt mintás fal színösszeállítása vidám, ugyanakkor illik a klasszikus bútorokhoz.

CI-Project-Nursery_Brooke-Burke-Nursery_s4x3.jpg.rend.hgtvcom.1280.960

Laila Ali bokszolónő Sydney nevű kislányának gyermekszobája tele van egyedi formatervezésű és nőies anyagokkal: az ágynemű, a fotel, a pelenkázó. Szintén a bokszolónő álma volt a falfelirat, és a  falfestés is.

CI-Project-Nursery_LailaAli-Nursery-2_s4x3.jpg.rend.hgtvcom.1280.960

Forrás: https://napidoktor.hu/


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.