Magyarok a nemzetközi kertépítő fesztiválon

Magyar résztvevője is van az orosz fővárosban vasárnap megnyílt nemzetközi kert- és parképítő fesztiválnak, amelyet harmadik alkalommal rendeznek meg.

Moszkvai Virágshow szervezői arra törekedtek, hogy a nemzetközi kert- és parképítés legkülönlegesebb, legötletesebb termékeit,dizájnjait mutassák be az orosz fővárosban.  Az egyhetes rendezvényen az orosz, olasz, brit és francia szakembereken és cégeken kívül egy magyarországi vállalkozás is részt vesz. A Kupferreich Kft. a kertépítő versenyre nevezett be, munkatársuk,Könyves Kálmán kertépítő mérnök pedig hétfőn előadást tart a fesztiválhoz kapcsolódó szakmai rendezvényen.

A nemzetközi kertépítő verseny zsűrijének elnöke elismert szakember: James Alexander-Sinclair, a BBC műsorvezetője, a brit királyi kertépítő társaság bírája.  A Gorkij parkban – Moszkva híres, központi pihenőhelyén – zajló rendezvényen csütörtökön bemutatják a szocsi téli olimpia előtt tisztelgő, új, “olimpiai” rózsakülönlegességet is. Egy híres francia parfümkészítő pedig valóságos“illatszökőkutat” varázsol az estére tervezett zártkörű rendezvény meghívottjai elé.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.