A megfelelő hálószoba a kiegyensúlyozottság titka

A hálószoba lakásunk egyik legmeghatározóbb helyszíne. Innen indul a napunk és itt is fejeződik be. Oda kell figyelnünk a megtervezésére: az ágy, a komódok és a többi kiegészítő bútor tekintetében.

A Doxxon Design minőségileg kifogástalan, különleges tulajdonságú, egyedi fejlesztésű, speciális hálószobákat és szállodai szobákat tervez, és értékesít. Immáron Magyarországon és külföldön is elismert, precíz és megbízható munkaerővel garantálja a minőséget.

A cég magas színvonalú bioalváskultúrát és lakberendezést képvisel, hisznek abban, hogy a minőségi hálószoba szervesen befolyásolja nem csak alvásunk, de mindennapjaink minőségét is. Különlegességük, hogy minden korosztálynak egyedi, az életkornak megfelelő adottságokkal rendelkező bútorokat kínálnak. Termékeik palettáját színesítik a speciális babaágyaktól az egyedi tervezésű kamasz bútorokon át, a hálószobabútoroktól egészen az étkezőig számos darab. Különös figyelmet szentelnek az ágyak mellett a komódok kidolgozására is.

Az Axel négyfiókos komódot olyanoknak ajánlanám, akik a precíz és pontos tárolás hívei. A fiókok segítségével könnyen megtalálható összes kiegészítő, hálóruha és fehérnemű. A natúr szín miatt, majd minden szobába beleillik. Ez a termékcsalád kétajtós változata a pulóverek, pólók, nadrágok rendszerezett elhelyezésének tesz eleget.

A Regina négyfiókos komód bükkfából készül, sötétre, úgynevezett olasz alma színűre lakkozzák, amely régi idők hatását kelti. Ezt a stílust még inkább hangsúlyozzák a komód bronz fogantyúi. Keskenysége miatt (78x90x51cm) kisebb szobák ideális tartozéka is lehet. Lehetőség van az azonos stílusú, azonban széles méretű komód kiválasztására is, mely a kényelemközpontú tágas szobák tartozékaként állja meg helyét. Hálószobánk midennapi életünk meghatározó környezete, a minőségi élet érdekében válasszunk minőségi termékeket!

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.