Nyerd meg Maria Treben gyógymódjait a gyermekbetegségekre!

Ezt a nyereményjátékot már megnyerték. Nézd meg, hogy te vagy-e a szerencsés nyertes!

Szerencsés nyertes

Dobos Veronika, Budapest

Nyeremény

1 db Maria Treben: Gyermekbetegségek című könyv

 

Maria Treben az ”Isten patikáriusa” a gyermekbetegségekkel kapcsolatos gazdag tapasztalatait, gyógyító tudását nyújtja át az olvasónak gyógynövényes könyvében. A kötetet most Te is megnyerheted, ha helyesen válaszolsz kérdéseinkre!

Maria Treben Gyermekbetegsegek 2A Gyermekbetegségek c. könyv, a felelősségteljes szülőknek szól. Az egészséges életmód és gyógyulás iránytűjét foglalja magában. Akik gyermeküket egészségesen szeretnék felnevelni és betegség esetén főleg a természetes módszerekhez kívánnak folyamodni, azok számára mindenképpen ajánlott ez a praktikákban bővelkedő könyv.

„Aki a házasság és a gyermek mellett dönt, annak tudnia kell mekkora felelősséget vállal. A gyermek olyan kincs, amelyet ugyancsak jól kell őrizni!” – vallja Maria Treben.

A gyógynövényes könyv nem csupán gyógyító ötletekkel látja el olvasóit, hanem megelőzéssel kapcsolatos tanácsokkal is. Maria Treben szerint a gyermekek számára a legcélszerűbb megelőzés, ha minél többet vannak szabadlevegőn a kicsik. A legjobb orvosság pedig, amely egy anya a gyermekét óvhatja, az a szoptatás. Ezzel védi meg a leselkedő veszélyektől, az anyatej ugyanis hatásos ellenanyagot tartalmaz.

A növények gyógyhatásáról felhalmozott tudás az emberi civilizáció kulturális és intellektuális fejlődésének nagyszerű bizonyítéka, mely tudást most a kezébe veheti szerencsés nyertesünk. A könyv valóságos kincsestárral szolgál, javaslatok, ötletek garmadájával, hogy miképpen előzhetőek meg, miképpen kezelhetőek és gyógyíthatóak a betegségek a csecsemőkortól kezdve a serdülésig, az egészséges fejlődés jegyében.

Nyeremény: 1 db Maria Treben: Gyermekbetegségek című könyv

Játék kezdete: 2013-06-11

Játék vége: 2013-06-25

Sorsolás időpontja: 2013-06-26

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.