A talpra állás természetes mechanizmusa

Dobott, dobtad? Összetört, meggyötört? Nem érdekel, vagy csak nem akarod, hogy érdekeljen? Gyógyulj ki a szerelmi bánatodból hipnózissal!

Minden emberi lényben megvan az a természetes mechanizmus, amelyik lehetővé teszi, hogy felépüljön a szívfájdalomból és a szomorúságból. Bár kapcsolatok milliói érnek véget a világon, az emberek mindenhol talpra állnak és továbblépnek, hogy megtalálják a boldogságot és a beteljesülést. Gyakran elmesélik, milyen szörnyen érezték magukat hónapokkal vagy évekkel korábban, most viszont már elképzelni sem tudják, hogy mit is láttak az exükben. A beépített emberi mechanizmus feldolgozta a fájdalmat, és képessé tette őket arra, hogy újra szeressenek.

Egy idő után megszabadulhatsz a rögeszmés gondolkodástól, megszüntetheted az érzelmi fájdalmat, és szabadnak érezheted magad, hogy újra a maga teljességében élvezd az életet. Egyeseknél ez a hatás azonnali és látványos, másoknál viszont fokozatos, ők napról napa lesznek jobban és jobban.6865Az a fájó, de vitathatatlan igazság, hogy ha elég erősen szerettél ahhoz, hogy a szakítás után szívfájdalom gyötörjön, egyszerűen nem tudod megúszni némi szenvedés nélkül. Amikor elveszítesz valamit, ami fontos volt neked, természetes, ha szomorú vagy miatta. Valójában, amint ezt majd látni fogjuk, fontos is, hogy ebben a helyzetben szomorúak legyünk, ez az érzés ugyanis alapvető része a gyógyulási folyamatnak. De nem kell újra és újra átélni, nem kell felesleges szenvedésen keresztülmenni.

A Gyógyulj ki szerelmi bánatodból c. könyvben meglehetősen céltudatos és tervszerű megközelítését találhatod annak, hogy miként állítsd újra helyre az érzelmi egyensúlyt az életedben. A bemutatott technikákat már sokszor alkalmazták arra, hogy segítsenek olyan embereken, akik súlyos érzelmi fájdalomtól szenvedtek, vagy ismétlődő, diszfunkcionális viselkedésminták rögzültek náluk. Feltehető, hogy téged is éppen szerelmi bánat kerített hatalmába, és meg szeretnéd tudni, hogyan győzhetnéd ezt le és érezhetnéd magad sokkal jobban. Ha gyakorlod a könyvben ismertetett technikákat, megígérem, hogy az érzéseid gyökeresen meg fognak változni.

106296FRégen a hatékony fájdalomcsökkentés nem volt könnyen elérhető. Úgy vélték ugyanis, hogy a fájdalom erősíti a jellemet.

Manapság viszont már rutinszerűen alkalmazzák a fájdalomcsillapítókat. Nemcsak a fizikai fájdalmat szüntetik meg, hanem – a stressz csökkentésével – a gyógyulást is felgyorsítják.

A legutóbbi időkig nem voltak olyan lényeges módszerek, amelyek az érzelmi fájdalommal foglalkoztak volna. De remélem, hogy ugyanúgy, ahogy a fájdalomcsillapítók elfogadottá váltak, ezeket a technikákat is széles körben fogják majd alkalmazni.

Forrás: