Készítsük fel lábainkat a szandálszezonra!

Itt a nyár, süt a nap és egyre melegebb az idő. Előkerülnek a szandálok, papucsok, így igazán fontos, hogy lábfejünk is remek formában tündököljön.

Az Avon szakértőjétől, Károlyfi Edittől kaptunk néhány hasznos tippet, hogy tökéletes megjelenéssel vághassunk neki a szandálszezonnak, hisz lábainkat akár otthon, pedikűrös nélkül is szalonszépségűvé varázsolhatjuk.

Lábápolási rituálénkat kezdjük egy kellemes lábfürdővel – természetesen ezt megelőzően, amennyiben ki voltak lakkozva körmeink, mossuk le azokat. A lábfürdő ideális hőmérséklete 37-39 °C, időtartama pedig 10-15 perc. A lábfürdő élményét és hatékonyságát tovább fokozhatjuk különböző lábfürdető készítményekkel, mint például néhány csepp Avon Footworks Levendulás 3 az 1-ben lábápoló olajjal vagy illóolajokkal. Használjuk ki az időt egy kis relaxálásra, amíg talpunk bőre a meleg vízben megpuhul. Gyújtsunk gyertyát, hallgassunk lazító zenét, olvassunk kedvenc könyvünkből vagy akár gondoskodhatunk arcbőrünkről is egy fátyolmaszk vagy arcpakolás segítségével. Ha a lábfürdőnél egyszerűbb módszerre vágyunk, ezen lépés tökéletes alternatívája lehet az Avon Footworks Hámlasztó lábpakolás, amely glikolsav tartalmának köszönhetően nagyszerűen felpuhítja a bőrt, valamint lehámlasztja a bőrkeményedéseket, miközben aloe verával mélyen táplálja sejtjeinket.

Miután bőrünk megpuhult, távolítsuk el a bőrkeményedéseket. A szakértő ehhez a lépéshez leginkább elemes lábradírozó eszközt ajánl, hiszen ezekkel tökéletes alapossággal távolíthatjuk el akár az erősebb bőrkeményedéseket is. Ezt követően pedig egy sarokreszelővel radírozzuk át a talpunkat, hogy még bársonyosabbá tegyük a bőrfelszínt.

Következő lépésként vágjuk formára és finoman polírozzuk át a körmeinket, majd lakkozzuk ki a hangulatunknak megfelelő színű körömlakkal. Az extratartós hatás eléréséhez használjunk egy színtelen fedőlakkot is.

Lábápolási rituálénk utolsó lépéseként, masszírozzunk lábápoló krémet a teljes lábfejünk bőrébe.  Ha szeretnénk lábunkat egész nap frissen tartani, használjunk frissítő, lábszagűző spray-t, vagy cseppentsünk cipőnkbe kedvenc illóolajunkból, így egész nap élvezhetjük talpaink puhaságát és útközben is kényeztethetjük lábainkat.

 

www.avon.hu

Az anyagban javasolt termékek:

 

  • Avon Footworks Hámlasztó lábpakolás glikolsavval és aloe verával 2 x 20 ml 1299 Ft
  • Avon Footworks Levendulás 3 az 1-ben lábápoló olaj 50 ml 1199 FT  (23 980,00 Ft/1l)
  • Avon BB körömlakk Perfect Pink 10 ml 1400 Ft
  • Avon Footworks Ananász és teafa hidratáló lábápoló szérum E-vitaminnal 75 ml 799 Ft (10 653,33 Ft/1l)

Forrás: https://napidoktor.hu/index