Új segítség az onkológiai kezelésekben

A daganatos megbetegedések esetén a kezelés maximális hatékonysága mellett a kellemetlen, fájdalmas mellékhatások mérséklésére és megelőzésére is figyelmet kell fordítani, hogy a betegeknek megfelelő életminőségét biztosítani lehessen.

Magyarországon is hozzá lehet majd jutni a több európai országban kapható HC Welth termékekhez, amelyek hozzájárulhatnak a sugár- és kemoterápiás kezelések mellékhatásainak az enyhítéséhez.

"A példaértékű olasz-magyar együttműködés célja innovatív orvostechnikai eszközök bevezetése a közép-kelet-európai régió több országában, valamint szoros együttműködés kiépítése a magyar egyetemekkel és onkológus szakemberekkel" – hangsúlyozták a budapesti prezentáción, melyen részt vett Maria Assunta Accili, az Olasz Köztársaság nagykövete, valamint Dr. Enrico Barbieri, az Olasz Külkereskedelmi Intézet (ICE) igazgatója is.

kemoterapia3

Dr. Dank Magdolna, a Semmelweis Egyetem klinikai onkológus professzora előadásában hangsúlyozta, hogy a daganatos megbetegedések esetén a kezelés maximális hatékonysága mellett a kellemetlen, fájdalmas mellékhatások mérséklésére és megelőzésére is figyelmet kell fordítani.

A magyarországi Anbia-Net Kft. a magyar piacon kívül a közép-kelet-európai régióban kapott megbízást képviseletre, így Horvátországban, Romániában, Szlovákiába és a Cseh Köztársaságban is.

Forrás: