A pszichológus véleménye: így küzdhetnek meg a traumával Berki Krisztián gyermekei

Elmondhatatlan fájdalom és nagyon nehéz időszak vár most a pénteken 41 éves korában elhunyt Berki Krisztián két kislányára.

A híresség holttestére a nyolc és fél éves kislánya, Nati talált rá, IX. kerületi lakásában. A halál valós oka a pénteki boncolás után derül majd ki. Ekkor megtudhatjuk, hogy a lakásán talált drognak, köze volt-e Krisztián váratlan halálához – számol be a Ripost.

A Mokka hétfői adásában Berki régi barátja, Hevesi Krisztina pszichológus elmondta, mi várhat a félárván maradt Natira és a féléves Emma Katerinára.

Sajnos ez egy örök trauma marad számukra. Egyértelműen kell egyfajta gyerekpszichológusi kísérés, illetve a médiának is szerepe van a gyerekek lelki épségének megőrzésében. Ez egy nagyon súlyos örökség a nagyobbik lány számára. A kicsinek az a trauma, hogy nem ismerhette meg az édesapját, csak fényképeken láthatja majd, hogyan nézett rá, mennyire szerette őt” – fogalmazott a TV2 műsorában Hevesi Kriszta. – “Egy nyolcéves gyerekkel a halál tényéről már lehet beszélni. Ki kell hangsúlyozni, mennyire szerette őt az apukája és mennyire szeretett élni.”

Olvasd el ezt is!

Sokkoló tragédia – Meghalt Berki Krisztián

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.