Sokkoló tragédia – Meghalt Berki Krisztián

Pénteken reggel 41 éves korában meghalt Berki Krisztián. Az értesülést a rendőrség megerősítette.

A cikk szerint pénteken reggel több autóval szállt ki a rendőrség egy budapesti IX. kerületi társasházba és a helyszínre egy mentőautó is érkezett. A házban Berki Krisztián lakott és a szomszédok állítólag már több napja kiabálásokat és veszekedéseket hallottak a focikapusból lett médiasztár lakása körül – számol be a 24.hu.

A helyszínen tartózkodik Berki Krisztián felesége, Mazsi, valamint volt felesége, Hódi Pamela és a lánya is. A környéket lezárták, a lépcsőházba csak azokat engedik be, akiknek oda szól a lakcímük, erről már az Origo ír. Az esettel kapcsolatban a lappal a rendőrség azt közölte, hogy haláleset miatt tartanak szemlét és idegenkezűség nem merült fel. Eszerint nem gyilkosság történt.

Berki Krisztiánról az utóbbi időben főleg a büntetőfékezéses balhéja miatt cikkezett sokat a sajtó. Az ügyben tavaly nyáron felfüggesztett börtönbüntetésre és 625 ezer forintos pénzbüntetésre ítélte őt a bíróság első fokon. Akkor két évre eltiltották a közúti járművezetéstől is.

Berki Krisztián

Berki Krisztián 1980. július 1-jén született Tatabányán. 2004 és 2005 között volt a Ferencváros labdarúgója, de tétmeccsen nem lépett pályára a klubban. 25 évesen sérülés miatt abbahagyta a profi futballt. 2007-ben lett az FTC vezérigazgatója, 2010 júniusában lemondással távozott.

Később a médiában robbant be a köztudatba. Szerepelt kétszer is az Édes Életben, a Hal a tortánban, A nagy duettben és az Ázsia Expresszben is. Az Éden Hotel és a FEM3 Café műsorvezetője is volt. 2019-ben indult az önkormányzati választáson Budapest főpolgármesteri posztjáért. Mindössze 4047 szavazatot kapott.

Lánya, Berki Natasa Zselyke 2013. október 29-én született. Élettársa és gyermeke édesanyja Hódi Pamela volt, akivel 2018-ban szakadt meg a kapcsolata. 2019-ben feleségül vette Berki Renátát, akitől 2021. novemberében született második leánya, Berki Emma Katerina.

Olvasd el ezt is!

Berki Krisztián: ne szégyelljük a párkapcsolati problémáinkat

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.