Izzadj a gatyádba

Az izzasztó nadrágokról mostanában sokat halljuk, hogy felgyorsíthatják és megkönnyíthetik a fogyásunkat. De valóban így van? Ennek jártunk most utána

A fogyasztó nadrágokkal edzés közben átélhetjük a szaunák jótékony izzasztó, fogyasztó hatását, ugyanakkor a súlyfelesleg eltüntetésén kívül hozzásegít minket a narancsbőr eltüntetéséhez.

A sztreccses, általában neoprén anyagból készült nadrág tökéletesen tapad a testünkre, így mint alakformáló nadrág is alkalmazható. Nincs más dolgunk, mint a szokásos edzésünkre ebben a fogyasztó nadrágban érkezni, és egész edzés alatt abban végezni a gyakorlatsorokat. Kiválóan formálja a hasat, a derekat, a csípőt és a combokat, vagyis a nők többségének a leginkább problémás területeire fejlesztették ki.

Több méretben is kapható, a rövidebb, bermuda fazon csak a has-derék tájra és a felső combokra, míg a hosszabb az egész combra rásimul. A tapasztalatok szerint elsőre nagyon furcsa érzésünk lesz, hiszen nem szoktuk meg, hogy ilyen melegben kell mozognunk, ami fárasztóbbnak tűnhet, ugyanakkor már első alkalommal is érezhetjük izzasztó hatását. Az elmondások szerint valóban hozzásegítjük magunkat a gyorsabb és hatékonyabb fogyáshoz, de amit már az első alkalmakkal tapasztalhatunk, hogy bőrünk sokkal feszesebb, simább és a fránya, utált gödröcskéktől mentes lesz.

Mindenféle edzésformát remekül kiegészít, tehát alkalmazhatjuk erősítő edzések mellé is, ám legnagyobb hatást egyértelműen a kardió gyakorlatokkal érhetünk el. Ha elég edzettnek érezzük magunkat és szeretnénk megspékelni edzésünket valami kiegészítővel, és nagyobb intenzitással szeretnénk fogyni, ugyanakkor narancsbőrmentes bőrre vágyunk, akkor mindenképp próbáljuk ki a fogyasztónadrágot.

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.