Itt a megoldás – Ez mentheti meg az oltásellenesek életét

Szlávik János is felhívta a figyelmet az időközben zöld jelzést kapott Pfizer tablettára, ami többek között az oltásellenesek életét is megmentheti.

Mivel még mindig sokan vannak, akik nem hajlandóak beadatni maguknak az oltást, sokan is kerülnek közülük kórházba. Egyesek ekkor már súlyos állapotban vannak, és nem mindig tudnak rajtuk segíteni, napi szinten tapasztalni hasonló eseteket globális szinten – számol be a Liner.

Egyesek túlságosan is sokat várnak azzal, hogy kórházba menjenek, míg mások kategorikusan nemet mondanak az oltásokra. Az ő helyzetükön is sokat segíthet a Pfizer által készített tabletta, ami rengeteg oltásellenes életét mentheti meg, akik kórházba kerülnek, függően természetesen az állapotuk súlyosságától.

Fotó: 123rf.com

Szlávikot a Mokkában kérdezték meg erről a tablettáról, ami kifejezetten jó eredményeket mutatott, és azok, akik megkapták ezt a kezelést, életben maradtak. Ez egy újabb nagyon fontos mérföldkő a vírus elleni harcban, miközben a világjárvány már több mint két éve szedi az áldozatait.

Szlávik 100%-ig nem biztos abban, hogy nem jön egy újabb variáns, ami hatodik hullámot idézhet elő.

„Várható volt, hogy gyorsan engedélyeztetik. Itt arról van szó, h a valaki kórházba kerül, koronavírus-fertőzéssel, és nagyon nagy esélye van arra, hogy súlyos beteg lesz, tehát idősebb, valamilyen immunhiánya van, daganatos beteg, krónikus beteg, akkor, ha nagyon gyorsan elkezdjük kezelni ezzel a Pfizer-tablettával, akkor 90%-os eséllyel nem lesz súlyos beteg, nem kerül intenzív osztályra, nem hal meg, és ez nagyon-nagyon fontos dolog.”

 

„Klinikai vizsgálatok során azok között, akiket ezzel a tablettával kezeltek, senki nem halt meg. Ez egy óriási dolog, hiszen eddig valóban hatékony gyógyszerünk nem volt a koronavírusra, ez lesz az első olyan eset, hogy végre van egy olyan szerünk, amivel meg lehet a betegeket gyógyítani.”

Olvasd el ezt is!

Oltásellenes kismamát ölt a COVID

Forrás: https://napidoktor.hu/index