Észben tartott egészség (x)

Az „Észben tartott egészség” program hasznossága tagadhatatlan, hiszen a leggyakoribb betegségek tüneteinek idejében történő felismerésében nyújt segítséget.

Nagyon sokat hallunk arról, hogy milyen fontos az egészséges életmód. Fontos, hogy szánjunk időt és energiát a mozgásra, hogy egészségesen táplálkozzunk, hogy a megfelelő mennyiségű vitamint biztosítsuk a szervezetünk számára. Tehát tegyünk meg mindent annak érdekében, hogy megelőzzük egészségügyi állapotunk romolását.

No, de mi történik, ha, annak ellenére, hogy mindent megtettünk az egészségünkért megbetegszünk. Hogyan lehet egyáltalán felismerni, hogy betegek vagyunk? Minden betegségnek mások a szimptómái, de ennek ellenére vannak bizonyos átfedések.

shutterstock_59002252

Az „Észben tartott egészség” Egészségügyi Információs Program segítséget nyújt a betegség és a tünetek idejében történő felismerésében, valamint hasznos információkkal szolgál a megelőzésről és a kezelési lehetőségekről. Az okok megszüntetése és a gyógyulás érdekében, természetesen mindenképpen kérje szakember segítségét.

Az „Észben tartott egészség” program keretein belül, olyan, napjainkban „elterjedt” betegségekről kapunk tájékoztatást, mint az Alzheimer-kór, a csontritkulás, a depresszió, a derékfájás, hát- és nyaktáji izomfájdalmak, a gombás fertőzések, a magas vérnyomás, a metabolikus szindróma, a prosztata megbetegedések.

shutterstock_1661866324

Nem feledkeztek meg a reflux betegségrő, a sürgősségi fogamzásgátlásról, a szkizofréniáról, a szorongásról, a krónikus obstruktív tüdőbetegségről (COPD) vagy a magas koleszterinszintről sem. A 2004 óta működő programot az egyik vezető hazai gyógyszergyártó a Richter Gedeon Nyrt. indította útjára, mert elkötelezett a hazai lakosság életminőségének javítása mellett.

A cég originális kutatási tevékenysége elsősorban a központi idegrendszer területére fókuszál, ezen a területen halmozódott fel jelentős tudás. A Richter számára a hazai betegek életminőségének javítása stratégiai jelentőségű, korszerű, elérhető árú terápiákat kínál az orvosok és betegek számára.

A Richter 2010. októberétől forgalmazza új, korszerű elalvást elősegítő készítményét, mely egyedülálló hatóanyagánál fogva egyrészt hiánypótló gyógyszer hazánkban, másrészt az egyik legkorszerűbb készítmény ebben a terápiás csoportban.

Forrás: