Teremts nyugalmat magad körül!

Teremts nyugalmat Magad körül! Egy relaxációs zenével, gitár vagy zongoraszólóval, és adj Magadnak minden nap legalább 10 perc csendet, amíg semmire sem gondolsz!

Űzöttek vagyunk környezetünkben. Körbenézünk, s csupa olyan emberrel találkozunk, kik nem mernek a szemünkbe nézni, nem kérnek bocsánatot, barátokat vesznek el tőlünk, ha még véletlenül is, de megbántanak. S mi mindezt magunkkal cipeljük a szívünkben, érzéseinkben. Sokszor eszünkbe jutnak, és sosem tesszük le ezt a terhet.
Szabadnak csak a lelkünkben érezhetjük magunkat, ebből ered a boldogság, öröm, a szeretet. Ha nem állunk meg egy pillanatra, minden belső értékünk odaveszhet, amit eddig nehezen felépítettünk. Nehezen sikerült megbocsátani másoknak, nehezen oldottuk meg gondjainkat, s nehezen fogadtuk el azt, amire más választásunk nem volt.
Teremts nyugalmat Magad körül! Egy relaxációs zenével, gitár vagy zongoraszólóval, és adj Magadnak minden nap legalább 10 perc csendet, amíg semmire sem gondolsz! Áztasd Magad a forró vízben, hallgasd, ahogy a víz folyik a fürdőrózsából, s szívd be a kellemes, párás, meleg levegőt, hogy megkönnyebbülj. Mosolyogj és mondd azt: „Elégedett vagyok.

36228392 – woman having migraine headache.

Mert az elégedettség megnyugtatja a fájó, vágyakozó szívet. Köszönd meg, amit minden nap látsz, aminek örülsz, aki van, hogy kisegítsen a bajból. Ne ess kétségbe, ha egy nehéz feladat előtt állsz, mert minden megoldódik, bárhogy irányítod a dolgokat. Minden tapasztalat kincs, amíg élsz! Vésd az eszedbe, a világ lehetőségei a Te kezedben vannak, csak hinned kell a lehetetlenségben is, és nyugodtnak maradnod!

nyugalom

Az egészséged megőrzése a Te kezedben van, a nyugtalanság árthat neki. Nem kell aggódnod, felbolygatnod lelkedet. A jelennek élj, s a holnap izgalmai nem terhelik érzéseid. A nyugalom szabaddá tesz, a szabadság éltet, az élet megad mindent, amire szükség van! De a nyugalmad a legfontosabb! Onnan indul az egész, ami sikerre visz és megoldja a helyzeteket. A nyugalom az éltetőerőd, ápold!

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.