Ezektől lesz tökéletes az együttlét: egy vérforraló este kellékei

Nem kell a különleges alkalomra várnod, akár már a ma éjszakát is feldobhatod, hiszen a jó szex a kiegyensúlyozott párkapcsolat egyik alappillére, és egyike azoknak a hétköznapi örömöknek, amelyek nem kerülnek semmibe, de felbecsülhetetlenek.

Izzítsd be a levegőt, forrald fel a szenvedélyt, adj hozzá egy csipetnyi romantikát, és lepd meg a párodat, no meg magadat egy tüzes éjszakával! Mutatjuk a receptet!

Meríts ihletet!

Nem a Szürke ötven árnyalata az egyetlen erotikus regény a boltok polcain, a szexi irodalomnak számtalan szerzője és alkotása van. Ha egy kicsit böngészed a netet, itt is találsz erotikus olvasmányokat a romantikus vonaltól egészen a különféle fétisfantáziákat megéneklő írásokig. Találd meg azt, ami a legközelebb áll hozzád, és bátran inspirálódj belőlük! Ha szeretnéd, meg is valósíthatod valamelyik vágyképedet, de a szenvedélyt az is elültetheti, ha csak a fantázia szintjén éled meg a szereplők kalandjait – számol be a Bien.

Alapozd meg a hangulatot!

És itt nem az italra gondolunk… Egy sejtelmes e-mail vagy egy nagyon is nyílt sms, amit a pasid a munkahelyén kap meg, garantálja, hogy mire hazaér, már semmi másra ne tudjon gondolni rajtad kívül. Fogalmazhatsz virágnyelven, de le is írhatod, hogy mit szeretnél tenni vele, amikor hazajön, a lényeg, hogy úgy és olyat írj, ami jólesik, és nem hat mesterkélten. A titkos üzenetek amúgy nem csak arra vannak hatással, aki kapja őket, miközben a billentyűket koptatod, téged is beindít majd saját titkos kis játékod gondolata.

szex

Fotó: 123rf.com

A gyomron át vezet az út

A spontaneitás erejét is meg kell becsülni, de ha tervezitek a nagy estét, ne essetek rögtön egymásnak, amint találkoztok. Minél tovább húzod a mézes madzagot a pasi orra előtt, annál édesebb lesz a beteljesülés. Egy finom vacsora már az előjáték része lehet, főleg, ha megadod a módját, és a legszexibb ruhádban, gyertyafényes asztal mellett fogyasztjátok. Nem muszáj egész nap a konyhában sürgölődnöd, rendelhetsz is valamit, a lényeg, hogy könnyű fogás legyen, ami nem nehezít el. Ne feledd, az osztriga, a gyömbér, a spárga, a fahéj és a csokoládé is afrodiziákum!

Lazulj el!

Most van itt az ideje, hogy magad mögött hagyd a munkából meg számlákból felhalmozódott stresszt, felejtsd el a határidőket és koncentrálj kettőtökre! Ha hajlamos vagy rágörcsölni a dolgokra, segíthet egy pohár finom bor, amit a vacsora mellé fogyasztasz. Persze, ne vigyétek túlzásba, mert a részeg szex minden, csak különleges, de a mértékkel fogyasztott alkohol segíthet, hogy feloldódjanak a gátlások, elengedjétek magatokat, és intenzívebben éljétek meg az élményt. Ha nem szeretnél inni, még a párod érkezése előtt végezz el néhány jógagyakorlatot, ami szintén az ellazulást, feloldódást segíti.

A folytatásért KATTINTS IDE!

Olvasd el ezt is!

Szex – Lehet, hogy ezekről az izgató tényekről nem is hallottál

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.