Rooney hajbeültetésre buzdít

A Manchester United csatáráról Wayne Rooney számtalan gúnyos kép és videó jelent meg miután hajátültetése adta a fejét.

A nagynyilvánosság előtt felvállalt beavatkozás eredményességének hatására azonban az Egyesült Királyságban idén soha nem látott népszerűségnek örvend az eljárás.

Mintegy 65%-al nőttek meg a konzultációk száma Angliában, így a férfiak körében manapság ez a 2. legnépszerűbb esztétikai beavatkozás. Rooney sikeres hajbeültetése tehát komoly ösztönzés volt azok számára akik féltek, vagy más okokból vacilláltak a műtéti beavatkozás miatt.

Dr. Raghu Reddy a londoni Harley Street magánklinika orvosa szerint óriási horderejű volt, hogy Rooney nyilvánosan felvállalta a műtétet. Az eddigi kétkedők így legalább láthatják, hogy a hajbeültetéssel egy teljesen természetes hatás érhető el.
Rooney önbizalma is jól láthatóan nagyot nőtt. Csapatában remekül szerepel és sorra rúgja góljait. Sir Alex Fergusont olyannyira lenyűgözte, hogy már „Fehér Pelének” is hívta a 26 éves támadót.

rodney_480

A Harley Street klinikán a tavalyi évhez képes ötször annyi páciens fordul meg. Korábban a népszerű sztárséf Gordon Ramsay, valamint a British Television X-Faktor arca Louis Walsh is itt járt, akik szintén felvállalták a nyilvánosságot.

Ezen példákon alapulva szerencsére egyre több ember választja a kopaszodás megoldásaként a hajátültetést. Természetesen a fájdalommentes beavatkozás Magyarországon is elérhető több éve. Sőt a HairHungary klinikán már a legújabb az Egyesült Államokból szabadalmaztatott SafeSystem-FUE2 eljárással dolgoznak.

Forrás: