Biorezonancia – egyensúly az egészségért

A biofizika a molekuláris anyagi szerkezetbe hatolva keresi a megoldásokat az élő szervezet működésének a befolyásolására. Az új tudományos eredmények hatalmas változásokat hoznak a diagnosztikában és forradalmi áttörést az életfolyamatok megismerésében.

A biológia rendszerekben a sejtek önirányító folyamatainak, mint a biológia rendszer parányi részeinek az egyensúlyában, a rezonanciának a kívánatos és nélkülözhetetlen fenntartásban kiemelkedő szerep jut. Ha az ugyanis az egyensúly megbomlik, akkut esetben felborul, nehezen vagy sosem visszafordítható folyamatok jöhetnek létre.  A biorezonancia kétségkívül a jövő tudománya, azonban már ma is rendelkezünk olyan ismeretekkel és eszközökkel, amelyek az utóbbi évek kutatási eredményeire alapozva kínálnak új lehetőségeket a szervezet önregenerációs képességeinek a fenntartására, tulajdonképpen az öngyógyításra.

kbji6sut

Mi is az a biorezonancia? Különböző hullámok találkozása során létrejövő jelenség, amelynek hatása aszerint alakul, hogy a hullámok éppen milyen fázisban helyezkednek el a találkozáskor. A hullámtanból ismeretes, hogy míg bizonyos hullámok e találkozás során erősíthetik, mások ellenkezőleg: gyengítik, esetleg kiolthatják egymást. A sejtrezgések hatása  elsősorban a rezgés hullámhosszától és a jel intenzitásától függ. Hatás csak akkor jön létre, ha az impulzus elég intenzív ahhoz, hogy változást okozzon a szövetek proteinláncaiban, de ahhoz nem elég intenzív, hogy a láncokat szétválassza.

A biorezonanciás mechanizmus hatásossága a megfelelő frekvencia eléréstől is függ, vagyis a sejteknek különböző az elérési lehetősége. Másként kell hatni például az alvásért felelős sejtcsoportokra, mint például a stresszgörcsök kialakulásában meghatározó szerepet játszókra. Ezért tehát az impulzusok, vagyis a rezonanciás befolyásolás bizonyos sejtcsoportokra teljesen hatástalan, úgynevezett kommunikációs hézagba kerül. Ezt nevezik Adey-ablaknak a biofizikusok. A biorezonancia az úgynevezett  Schumann-hullámokon alapszik. Köztudott, hogy a Földön ez a Schumann hullám 7,8 Hz frekvenciájú rezgés, ennek alapja az ionoszféra és a földfelszín közötti mágneses kölcsönhatás. Alig több, mint harminc éve ismeri a tudomány, hogy ez a rezgéshullám megegyezik az emberi agy alfa-hullámainak rezgésszámaival, amelyet a hippocampusban lehet mérni, az álom és az ébrenlét határán.

0akv4g4y1

Ma már tudjuk, hogy a szervek, szövetek és sejtek rezgések által kommunikálnak, amelyek fénysebességgel szaporodnak. Csak így magyarázható, hogy az élő test a sejtek lebontását és felépítését egyensúlyban tudja tartani. Másodpercenként 7-10 millió sejtet kell a szervezetünkben megújítani és minden másodperben 30 billiárd biokémiai reakció megy végbe testünkben. A mesterséges biorezonancia segítségével befolyásolható, egyensúlyba hozható a kibillent sejtpulzálás, tulajdonképpen olyan külsős kommunikációs utasítást kapnak, amelyet maguk nem, vagy csak lassan tudnának megvalósítani. A diszharmonikus állapot helyreállításával végül is sejtszintből indulnak el olyan folyamatok, amelyek a felfokozott és megterhelt stresszfaktorokat éppúgy, mint az immunrendszer működését a megfelelő egészséges egyensúlyi állapotba hozzák.

Bővebben: vitalmobil.com

Forrás: