Biorezonancia, ami mindent tud rólunk!

Lehetséges a betegséget felfedezni, mielőtt még éreznénk a tüneteket? Igen – a biorezonancia erre való. De hogyan működik pontosan?

A biorezonanciát a 21. század gyógymódjának szokták nevezni. Hihetetlennek hangzik, hogy a szervezetünk kevésbé jól működő funkcióit ki lehessen javítani – mégis, a biorezonancia éppen erre törekszik. A szervezet egészét vizsgálja, nem pedig a részeit külön-külön. De miről is van szó pontosan?

A szervezetünket sejtek milliói alkotják, melyek rezgésben állnak. Amennyiben a rezgésekben módosulás történik, gond van: ilyenkor általában betegségek támadják meg az embert. Először fizikailag nem vagyunk rosszul – a változás ugyanis a sejtekben történik. A rezgés azonban nagyon lényeges a betegség kialakulása és megszüntetése szempontjából. Az eredeti rezgés visszaállításával a betegség is elmúlik. Célszerű tehát előbb kideríteni, hogy gond van a rezgéssel, még mielőtt kialakulna egy probléma. A biorezonancia esetében nem kellenek tünetek ahhoz, hogy felfedezzük a betegséget – kiderül, mielőtt érzékelnénk.

Ha nem is veszünk tudomást róla, környezetünkben nagyon sok dolog van, ami káros hatást gyakorol ránk. Ráadásul nincs elég idő bokros teendőink ellátása mellett a testmozgásra, a megfelelő lazításra, és az emberek többsége nem figyel arra sem, mennyire táplálkozik egészségesen. Számos dolog van romboló hatással testünkre és lelkünkre.

shutterstock_773066741

A biorezonancia bármilyen okból kialakult problémára fényt derít. Nemcsak a homeopátia, a kineziológia, a természetgyógyászat, csontkovácsok és a masszázs terapeuták használják, hanem a pszichológusok, orvosok, fogorvosok és a kutatók is. Ugyanakkor a jövő orvostudománya alapjának tekinthető.

Mivel és hogyan zajlik a kezelés?

Aki tart tőle, tudnia kell: semmilyen fájdalom nem érezhető a felmérés alatt. A bioenergia az élő szervezet egyik terméke, nélküle nincs életjelenség. A Földünk legfontosabb, megújuló energiaforrása. Segítségével hihetetlen gyógyulások érhetőek el. A biorezonancia-felmérés során érzékeljük is a bioenergia jótékony hatását.

Szervezetünkben az anyagcsere-folyamatokat elektromágneses jelek irányítják. A szervezet így információkat közvetít. Amikor zavar keletkezik az anyagcsere-folyamatokban, a jelek torzulnak, de a biorezonancia segítségével mindez felfedezhető. Így lehetséges a kezelés, még mielőtt a páciens a probléma jeleit érzékelné. A biorezonanciás kezelés során a káros rezgések a testből távoznak. Ha gond jelentkezik, az egészséges rezgések is meggyengülnek – ezek erősségét szintén visszaállítja a biorezonancia.

A kezelést speciális készülék végzi. Mikroimpulzusokon keresztül méri fel a szervezet állapotát, és a „kérdésekre” adott „válaszokat” is értékeli. A jelekből kapjuk az információkat, a rezgések közreműködésével. Cél, hogy a szervezetben harmónia legyen.

shutterstock_3105457

Mire használható?

Szervezetünkben minden szervnek mérhető a rezonanciája, van hullámhosszuk. Biorezonanciás kezeléskor az egészséges test rezonanciás lenyomatait vetik össze a páciensével. „Látja”, hogy mely szervnél van eltérés a normális rezgéshez képest.

A kezelés igen sokféle problémára alkalmazható. Használható allergiás panaszokra például – és nemcsak a pollenek okozta allergiára kell gondolni, hanem a környezeti kemikáliák által kiváltottakra is. A szervezetünkben felhalmozódva ezek gyakran okoznak megbetegedéseket, akár daganatosakat is. Az emésztőrendszeri problémákon segít, azzal, hogy a vese, máj és hasnyálmirigy munkájába „besegít”, a bélrendszer működését segíti, a bélflóra egyensúlyt helyreállítja.

Öregedést lassít a vérben található immunsejtek teljesítményének emelésével, így a fehérvérsejtek hatékonyan pusztítják el a szervezetbe bejutott baktériumokat és gombákat. Ezek járulnak hozzá sokban, hogy a szervezet öregedjen.

A biorezonancia segít leszokni a dohányzásról, mivel a nikotin elektromágneses rezgését fordított és erősebb formában visszaküldi a szervezetbe. A kezelésnek köszönhetően megszűnnek az információk, melyek a nikotin iránti vágy kialakulásában szerepet játszanak. A dohányzáson túl az alkohol- és a drog elhagyásában is segít.

A stressz enyhítése – a felszabadultság-érzés elérése -, a fogyás elősegítése, az ízületek gyógyítása ugyancsak megoldható a biorezonanciával. Felhasználási területei még a méregtelenítés, a bőrbetegségek, gombás fertőzések, fájdalom (lehet az migrén vagy mozgásszervi), krónikus légúti betegségek, így asztma, bronchitis, idült gyomor-és bélbetegségek, nőgyógyászati panaszok – például a menstruáció zavarai, meddőség, ciszták, klimax; szív- és érrendszeri megbetegedések, anyagcsere-betegségek, endokrin problémák, immungyengeség és energiahiányos állapotok. De műtétek előtt és után is alkalmazható, valamint sérülések esetén a regeneráció gyorsításához is nagyon hasznos.

Bővebben: www.vitalmobil.com

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.